Obnovljena kartuša za HP 302 Color za 250 strani

  • Artikel na zalogi
15,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 2 slik.

Ugodna in Ekološka Izbira - Obnovljena Kartuša HP 302 Color



Prednosti Obnovljene Kartuše HP 302 Color


Obnovljena kartuša HP 302 Color je sinonim za kvaliteto in prihranek. Proizvedena v Ljubljani s strani Svet črnil, zagotavlja visoko zmogljivost tiskanja za vaš HP tiskalnik. Kompatibilna je z različnimi modeli, vključno z HP Deskjet in HP Officejet serijami, kar ponuja širok spekter uporabe.

Lokalno Proizvedeno Črnilo Brez Siloksanov


Naše črnilo, proizvedeno v Sloveniji, ne vsebuje škodljivih siloksanov, ki bi lahko škodovali vašemu tiskalniku. To pomeni manjšo obrabo in daljšo življenjsko dobo vaše naprave, kar je ekonomična in ekološka izbira za vsakega uporabnika.

Ugodje in Prihranek s Svet črnil


Izberite naše kartuše za vaš HP tiskalnik in prihranite denar, ne da bi žrtvovali kakovost. Kot pravi pregovor Thomasa Fullerja, 'Najboljša ekonomija je, ko porabiš manj, a pridobiš več.' Svet črnil vam omogoča ravno to.

Zgodba Zadovoljne Stranke


Moj HP Deskjet 3630 nikoli ni deloval bolje. Odkar uporabljam obnovljene kartuše Svet črnil, so moji izpisi živahni in natančni, prihranek pa je očiten, pravi Janez Novak, dolgoletni kupec.

Vprašanje za Razmislek


Ali lahko z izbiro okolju prijaznejših in cenovno ugodnejših rešitev, kot je naša obnovljena kartuša, dejansko prispevamo k bolj trajnostni prihodnosti in obenem izboljšamo lastno finančno stanje?
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni