Trgovina Moj profil Pogoji poslovanja Moja košarica
 
            Kuponi za popust Registracija Kje nas najdete Storitve Novice Kontakti             
išcite po kljucnih besedah
 
  Kartuše
  Rezalniki za papir
  Foto papirji
  Kompleti za polnjenje
  Dodatki
  Pisarniški material
  Oprema za sublimacijo
  Tiskalniki
  Specialne aplikacije
  Stroji za pakiranje
  Oprema in navodila za obnovo
  Reseterji in čipi
  Storitve
  Črnila in tonerji
  Rezervni deli
  Črnila za štampiljke
  Parkirne ovire
  Naravni kamen
  Tehtnice
  Aminokisline
  Elektronske komponente
  Televizije
  Mini bagri
  Arduino
  3D filamenti
8
Epson B-300
Epson B-300 - Super tiskalnik za vse, ki potrebujete hiter izpis. Ima pigmentna črnila, ki so vodoodporna in odporna tudi proti razmazovanje ali bledenjue pod vplivom UV žarkov. Izpis je res hiter, saj ima tiskalnik za vsako barvo kar dve glavi. Kar omogoča izpis do 37 kopij na minuto. Številka preverjeno drži! Tiskalnik ima že vgrajen sistem za neprekinjeno napajanje s črnili tako da lahko kartuše brez težav polnite z našimi črnili. Priporočamo uporabo črnil EP790 zaradi hitrega izpisa. kakšne univerzalne tinte lahko povzročajo težave! Na www.youtube.com lahko pogledate filmček. Kar uporabna stvar za masovno tiskanje.
Povečana slika
370,00 €

Artikla žal ni na zalogi!
Super tiskalnik za vse, ki potrebujete hiter izpis. Ima pigmentna črnila, ki so vodoodporna in odporna tudi proti razmazovanje ali bledenjue pod vplivom UV žarkov. Izpis je res hiter, saj ima tiskalnik za vsako barvo kar dve glavi. Kar omogoča izpis do 37 kopij na minuto. Številka preverjeno drži! Tiskalnik ima že vgrajen sistem za neprekinjeno napajanje s črnili tako da lahko kartuše brez težav polnite z našimi črnili. Priporočamo uporabo črnil EP790 zaradi hitrega izpisa. kakšne univerzalne tinte lahko povzročajo težave! Na www.youtube.com lahko pogledate filmček. Kar uporabna stvar za masovno tiskanje.

Znamka:


Model:

NOVO:
Članki

70% znižana vrečka za večkratno uporabo
Vsi naročniki preko spletne strani imate sedaj možnost kupiti zložljivo vrečko za večkratno uporabo z logotipom SVET ČRNIL za smešno nizko ceno samo 0,45€
Izkoristite priložnost!

Novi cip reseter!
Naprava za resetiranje čipov na Canon PGI-525 in CLI-526 kartušah!

V košaro