Ali dajate tiskalnike v najem ?

Ne, žal tega ne počnemo.

Naša filozofija temelji na tem, da vam tiskalnik pomagamo izbrati – takšen, ki bo skozi leta varčeval vaš denar, ki bi ga sicer namenili najemu. Ko se odločate med nakupom ali najemom tiskalnika, je ključno upoštevati nekaj pomembnih faktorjev.

Cena investicije

je ena izmed ključnih. Pri najemu morda ne boste imeli začetnih stroškov, a se skozi čas mesečni stroški lahko seštevajo in presežejo vrednost nakupa.

Količina tiskanja

je drug pomemben dejavnik. Če tiskate velike količine, se najem pogosto zdi privlačna opcija. Vendar pa z nakupom tiskalnika, optimiziranega za vaše potrebe, dolgoročno prihranite denar, saj ni dodatnih stroškov najema.

Cena potrošnega materiala

je tretji ključni dejavnik. Nakup tiskalnika vam omogoča, da izberete potrošni material, ki je ekonomičen in optimiziran za vaše potrebe. V najemni pogodbi teh možnosti morda nimate.

Če se pred nakupom obrnete na nas, vam bomo pomagali izbrati najboljši tiskalnik za vaše potrebe. Naš cilj je, da skozi leta prihranite ne le denar, ampak tudi čas, saj bo vaša naprava prilagojena vašim potrebam. Z nami boste vedno na varni strani.