Antistatični ventilator FL-3 7kV 220V modulacija pretoka

1.098,00 €
V košarico
  • Rubrika: Stroji za pakiranje
  • Izdelek ima na ogled 2 slik.

Zakaj je statična elektrika problem v proizvodnji?

Statična elektrika je tihi sovražnik v mnogih proizvodnih obratih. Po podatkih raziskav lahko statična napetost povzroči številne težave, od motenj delovanja strojev do resnih nevarnosti za požar, zlasti če delate z vnetljivimi materiali. Tukaj nastopi naš antistatični ventilator FL-3 7kV 220V, ki učinkovito ionizira zrak in preprečuje te težave.

Kako vam antistatični ventilator FL-3 7kV pomaga?

Naša naprava poskrbi za popolno rešitev težav s statično elektriko. Z nastavljivo modulacijo pretoka zraka in izjemno zmogljivostjo 136-561 m3/h (80-330 CFM) antistatični ventilator FL-3 7kV ustvarja optimalne pogoje v proizvodnih prostorih. Zakaj? Ker s tem preprečite težave, kot so iskranje, lepljenje folije na stroje, težave s prahom in nevarnosti eksplozije.

Prednosti pred konkurenco

Zakaj izbrati naš antistatični ventilator pred konkurenco? Tu je nekaj ključnih razlogov:

  • Izdelan iz nerjavečega jekla, primeren za prehrambeno, kozmetično in farmacevtsko industrijo
  • GMP in HACCP standardi zagotavljajo varnost in kakovost
  • Nastavljiva hitrost pretoka zraka zagotavlja prilagodljivost za vsako okolje
  • Zmanjšuje nabiranje prahu, kar je ključno v prašnih okoljih

Primerjava z drugimi rešitvami

V primerjavi z običajnimi ionizatorji naš ventilator FL-3 7kV ponuja večjo zmogljivost in daljšo življenjsko dobo. Tukaj je tabela, ki prikazuje primerjavo:

LastnostNaš ventilator FL-3 7kVKonkurenca
Poraba energije1.25A/0.62A1.5A
Pretok zraka80-330 CFM (136-561 m3/h)60-250 CFM
MaterialNerjaveče jekloPlastika
GMP in HACCP certifikacijaDaNe

Izkušnja zadovoljne stranke

Ko smo začeli uporabljati antistatični ventilator FL-3 7kV, so se težave s statično elektriko v našem obratu skoraj povsem zmanjšale. Nič več iskranja in nabiranja prahu!

Zakaj tvegati težave, če imate rešitev pri roki?

Antistatična oprema je ključnega pomena za varnost in učinkovitost. Preprečite težave s statično elektriko že danes in se izognite dragim popravilom in tveganjem za varnost vašega osebja.

Ali je vredno tvegati zdravje in učinkovitost proizvodnje brez ionizatorja?

Ko gre za varnost in kakovost, zakaj bi tvegali? Ne odlašajte z rešitvijo, ki bo vašo proizvodnjo ohranila varno, čisto in učinkovito. Svet črnil vam ponuja najboljšo rešitev na trgu!

Odkrijte pomen uporabe elektrostatičnih ščetk pri popravilu elektronike in kako pravilna izbira ščetke lahko zaščiti vaše elektronske naprave pred škodo zaradi statične elektrike.,elektrostatične ščetke,anti-statična ščetka,statična elektrika,ESD zaščita,popravilo elektronike,čiščenje matične plošče,prevodni pigment,kvalitetni najlon,elektrostatična razelektritev,zaščita elektronskih komponent

Elektrostatične ščetke najboljši prijatelj vseh serviserjev

obnova optičnih enot, laserski tiskalnik, ciklična ekonomija, tehnološka naprednost, trajnostno poslovanje, okolju prijazno, robotizirana delavnica, hitra obnova, kakovostna obnova, lokalno prilagojeno, zmanjšanje okoljskega odtisa, ekonomska učinkovitost,obnova optičnih enot, laserski tiskalnik, ciklična ekonomija, tehnološka naprednost, trajnostno poslovanje, okolju prijazno, robotizirana delavnica, hitra obnova, kakovostna obnova, lokalno prilagojeno, zmanjšanje okoljskega odtisa, ekonomska učinkovitost

Obnova Optičnih Enot za Laserske Tiskalnike

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni