Avtomatski odvijalec dispenzer etiket iz role do 140mm

  • Artikel na zalogi
145,00 €
  • Rubrika: Etikete
  • Izdelek ima na ogled 7 slik.

Pregled in Prednosti Avtomatskega Razdeljevalnika Nalepk AL-1150D od Svet črnil



Uvod:


Danes se bomo osredotočili na inovativno napravo, ki jo ponuja podjetje Svet črnil - avtomatski razdeljevalnik nalepk AL-1150D. Ta naprava prinaša številne prednosti in inovacije, ki olajšajo in izboljšajo postopek nalepčenja.

Inteligentna indukcija za hitro in natančno delovanje:


AL-1150D razpolaga s sistemom inteligentne indukcije, ki omogoča hitro in natančno razdeljevanje različnih nalepk. Avtomatski senzor omogoča, da se druga nalepka pošlje samodejno po odstranitvi prve, kar omogoča odstranjevanje več vrstic nalepk hkrati. S tem se izognemo nestabilnim faktorjem pri ročnem delovanju in povečamo delovno učinkovitost.

Samodejno štetje za sledenje opravljenega dela:


6-mestni LED zaslon izvaja samodejno štetje, kar omogoča spremljanje situacije nalepk v realnem času. Razpon štetja sega od 0 do 999999, kar olajša avtomatsko označevanje. Prav tako je enostavno ponovno zagnati štetje s pritiskom na gumb.

Visoka združljivost za prilagajanje različnim potrebam:


AL-1150D podpira prilagodljivo dolžino in hitrost nalepk. Gumba za nastavljanje na aplikatorju omogočata prilagoditev dolžine in hitrosti nalepk. Razpon dolžine nalepk je od 0,3 do 15 centimetrov, širina nalepk pa od 0,4 do 14 centimetrov. Naprava omogoča tudi nadzor velikosti nalepk s pomočjo dveh nosilcev.

Trajnost in varnost za zanesljivo delovanje:


AL-1150D je izdelan iz visokokakovostnih materialov, kot sta nerjaveče jeklo in aluminijeva zlitina, kar zagotavlja stabilnost in trdnost naprave. Vgrajen varovalni stikalo in transparentni list omogočata varno uporabo in preprečujeta poškodbe nalepk.

Enostavna uporaba za večjo učinkovitost:


Razdeljevalnik je opremljen s prozornim listom, ki pomaga odstranjevati nalepke brez gubanja in prask. Preprosto priključite napravo in začnite uporabljati, brez zapletenih postopkov.

Široka uporaba v različnih industrijah:


AL-1150D je idealen za uporabo v različnih panogah, vključno s tekstilno, elektronsko, logistično in kemično-farmacevtsko industrijo. Zaradi svoje kompaktne velikosti in zmogljivosti je primeren za montažo na proizvodni liniji.

Zaključek:


Avtomatski razdeljevalnik nalepk AL-1150D od podjetja Svet črnil predstavlja napredno rešitev za učinkovito in natančno nalepčenje v različnih industrijah. Njegove inovacije, kot so inteligentna indukcija, samodejno štetje in prilagodljivost, ga postavljajo v ospredje v svetu označevanja. Svet črnil s svojim znanjem in izkušnjami v panogi potrjuje svojo predanost in inovacije na področju industrijske avtomatizacije.


Povečanje učinkovitosti proizvodnje s strojem za avtomatsko dispenziranje etiket

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni