Črnilo Canon PFI-050 (5701C001AA) (rumena), kompatibilno 110mL

  • Artikel na zalogi
25,00 €
  • Rubrika: Črnila in tonerji
  • Izdelek ima na ogled 3 slik.

Neprimerljiva kakovost in zmogljivost

Naša škrlatna črnila Canon PFI-050 (5700C001AA), združljiva s Canon imagePROGRAF TC-20 ploterji, so zasnovana z nano pigmenti in posebnimi dodatki, ki zagotavljajo vrhunsko kakovost tiskanja. Ta črnila so popolna za nove Canon ploterje, ki uporabljajo sistem zunanjih rezervoarjev, podobno kot EcoTank tiskalniki, in vam omogočajo cenovno ugodno tiskanje.

Prihranki brez kompromisov

V podjetju Svet črnil smo razvili črnilo, ki se ujema z vodoodpornimi, UV-stabilnimi in arhivskimi lastnostmi originalnega Canon črnila. Naša črnila so brez siloksana, kar ščiti membrano tiskalne glave, in jih ponujamo po več kot 60 % nižji ceni v primerjavi z originalom, kar omogoča znatne prihranke za podjetja.

Idealno za različne profesionalne aplikacije

Ta visoko kakovostna črnila so idealna za arhitekturne in projektivne biroje ter druge strokovnjake, ki potrebujejo zanesljivo tiskanje v velikem obsegu. Brezhibno delujejo s Canon TC-20 ploterjem, ki je znan po svoji priročnosti in stroškovni učinkovitosti pri tiskanju POS materialov, načrtov in drugih dokumentov.

Mnenja zadovoljnih strank

Prešli smo na združljiva črnila podjetja Svet črnil za naš Canon TC-20 in prihranki so neverjetni, ne da bi pri tem trpeli kakovost. Tisk je enako živahen in vzdržljiv kot pri originalnih črnilih. - Zadovoljna stranka

Pregled serije Canon imagePROGRAF TC-20

Serija Canon imagePROGRAF TC-20, vključno s TC-20M, vključuje sistem stalnega črnilnega sistema, zasnovanega za trajnost in enostavno uporabo. Ti tiskalniki so popolni za podjetja, ki potrebujejo zanesljive, visokokakovostne izpise na različnih vrstah medijev, vključno z bleščečim papirjem. Za več podrobnosti obiščite stran izdelka Canon TC-20.

Primerjava s konkurenco

LastnostSvet črnil Canon PFI-050 črniloOriginal Canon črnilo
Cena60% nižjaVišja
KakovostArhivska, UV-stabilna, vodoodpornaArhivska, UV-stabilna, vodoodporna
Ekološka prijaznostBrez siloksanaVsebuje siloksan

Zakaj izbrati lokalne in cenovno ugodne rešitve?

Izbira podjetja Svet črnil pomeni podporo lokalnemu podjetju v Ljubljani, hkrati pa uživanje v cenovno ugodnih in visokokakovostnih rešitvah za tiskanje. Naša črnila vam ne prihranijo le denarja, ampak tudi zagotavljajo dolgoživost in zmogljivost vaših Canon ploterjev.

Seznam prednosti

  • Neprimerljiva kakovost in zmogljivost
  • Prihranki brez kompromisov
  • Idealno za različne profesionalne aplikacije
  • Mnenja zadovoljnih strank
  • Pregled serije Canon imagePROGRAF TC-20
  • Primerjava s konkurenco
  • Zakaj izbrati lokalne in cenovno ugodne rešitve?

Ste že pomislili, koliko bi lahko prihranili? S prehodom na naša združljiva črnila lahko bistveno zmanjšate stroške tiskanja, ne da bi pri tem trpela kakovost. Ste pripravljeni na spremembo?

Ni boljšega načina za spoštovanje narave kot z uporabo ekoloških in cenovno ugodnih rešitev, je dejal priznani ekonomist. V skladu s tem vam ponujamo črnila, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti in okoljske odgovornosti.

Discover the revolutionary magnetic mixer from Svet črnil for Epson DTF and UV printers that prevents ink sedimentation and extends printhead life. Learn how this innovative technology can streamline your print operations.,hack,ink,epson,dtf,dtg,uv,sticker,machine,Epson DTF printer,UV printer maintenance,magnetic mixing technology,prevent ink sedimentation,printhead protection,print quality improvement,Svet črnil,printer efficiency boost

Ink flow hack for Epson DTF and UV printers

Pomembnost Pravih Cevi za Črnilo v Tiskalnikih: Preudarnost pri Izboru

Odkrijte, kako lahko s črnilom Svet črnil preprosto in brez packarije polnite Epson EcoTank tiskalnike. Pridružite se zadovoljnim uporabnikom že danes.,epson ecotank,ponovno polnjenje črnila,svet črnil,tiskalniško črnilo,ekonomično tiskanje,inovacije v tiskanju,varčevanje pri tiskanju

Razbijte EPSON monopol in si olajšajte nalivanje

Napredni pokrovčki za nalivanje črnil,napredni črnilni pokrovčki,napredni pokrovčki za tiskalniške kartuše,tehnologija za čisto nalivanje črnila,nepovratni ventil za črnilo,prihranek črnila pri tiskanju,svežina črnila v tiskalniku,inovacija za tisk,Napredni pokrovčki za nalivanje črnil,napredni črnilni pokrovčki,napredni pokrovčki za tiskalniške kartuše,tehnologija za čisto nalivanje črnila,nepovratni ventil za črnilo,prihranek črnila pri tiskanju,svežina črnila v tiskalniku,inovacija za tisk

Napredni pokrovčki za nalivanje črnil brez polivanja in packarije

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni