Foto papir Glossy 135g 20 pol A4 (210mm x 297mm) SAMOLEPILNI

Foto papir Glossy 135g 20 pol A4 (210mm x 297mm) SAMOLEPILNI VODOODPORNI

  • Artikel na zalogi
10,00 €
  • Rubrika: Foto papirji
  • Izdelek ima na ogled 2 slik.

Najkvalitetnejši papir za tisk fotografij za ljubiteljske in profesionalne fotografe. Pole so samolepilne! Primerne za tisk nalepk. Papir res priporočamo vsem, ki pričakujete kvaliteto po primerni ceni. Nalepke so vodoodporne - kar pomeni, da se črnilo ne bo razmazalo, če zraven pride voda, vlaga ali če se prijema z mokrimi, vlažnimi ali potnimi rokami. Primerno za etikete za prehrano, pijačo, zdravila, prehranska dopolnila...

Sedaj smo dobili novo pakiranje tega papirja ki ima tanjši silikonski sloj in ga je proizvajalec deklariral kot 115g papir. Papir sam ostaja nespremenjen, samo tanjša podlaga. Napis na izdelku se lahko razlikuje. Vedite, pa da gre za isti papir. Hvala za razumevanje. Sedaj tudi novost če želite razrez pol po vaši predlogi je sedaj to mogoče. Ker za razrez uporabljamo laser so rezi natančni in nimamo minimalnih količin. V bazi že imamo vse predloge za znane znamke kot so zweckform in avery.

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni