Izdelava Napisa in Svetlobnih Tabel po Dogovoru 2D in 3D

Naše podjetje Svet črnil ima dolgoletno tradicijo izdelave napisov, ponujamo pa tudi montažo na vašem objektu. Imamo ogromno materialov na zalogi, vse z CE certifikatom in LED osvetlitvijo. Vse izdelamo po želji stranke z lastnim oblikovalskim studiom.

Materiali visoke kakovosti

  • Kovina - nerjaveče jeklo
  • Pleksi steklo
  • Akrilna masa

Naši napisi so narejeni iz visokokakovostnih materialov, kot so nerjaveče jeklo, pleksi steklo in akrilna masa. To zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odlično vzdržljivost vašega napisa.

Inovativne tehnologije in dizajni

  • CNC obdelava
  • LASERSKO varjenje
  • Brezšivno varjenje

Uporabljamo najsodobnejše tehnologije, kot so CNC obdelava, lasersko in brezšivno varjenje, kar omogoča izdelavo napisa v nemogočih oblikah in vseh izgledih, od prozornih do kovinskih in brušenih kovin, tudi z osvetlitvijo iz ozadja.

Prilagodljivost in unikatnost

Vsaka naša idejna zasnova svetlobne table je unikatna in prilagojena vašim željam. Naše napise in napisne table, ki ujamejo pozornost, lahko prilagodimo za uspeh vašega posla po ugodnih konkurenčnih cenah.

Pohvale zadovoljnih strank

Stranka je povedala: Izjemno sem zadovoljna z napisom, ki smo ga naročili pri podjetju Svet črnil. Kakovost in profesionalnost sta na najvišji ravni, priporočam vsem!

Primerjava z drugimi ponudniki

Lastnost Svet črnil Konkurenca
Materiali Nerjaveče jeklo, pleksi steklo, akrilna masa Omejen izbor
Tehnologija CNC obdelava, lasersko varjenje, brezšivno varjenje Osnovne metode
Certifikati CE certifikat Brez certifikata
Cena Ugodne konkurenčne cene Višje cene

Zaključek

Ali si lahko privoščite, da vaš napis ne pritegne pozornosti? Pri Svet črnil vam zagotavljamo, da bodo naši napisi in svetlobne table izstopali, kar vam bo pomagalo doseči večji uspeh pri vašem poslovanju.

DTF tisk,Corel Draw,priprava grafike,digitalni tekstilni tisk,PNGwing,personalizirane majice,inovativne tiskarske rešitve,Svet črnil,majhni podjetniki,preslikači,kakovost tiska,barvna natančnost.,DTF tisk,Corel Draw,priprava grafike,digitalni tekstilni tisk,PNGwing,personalizirane majice,inovativne tiskarske rešitve,Svet črnil,majhni podjetniki,preslikači,kakovost tiska,barvna natančnost.

Kako pripravimo grafiko za DTF tisk in kako definiramo belo barvo v Corel Draw

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni