Kako tiskamo sublimacijo na krožnike ?

Mnogi ljudje, ki želijo ustvariti edinstvene darilne predmete ali personalizirane izdelke, pogosto naletijo na frustracije pri iskanju zanesljivega načina za tiskanje na površine, kot so krožniki. Morda vas skrbi, ali je sploh mogoče prenesti grafiko na okroglo površino brez izgube kakovosti, ali pa se sprašujete, kako dolgo bo ta odtis obstojen.

Naj vam olajšamo: sublimacijski tisk na krožnike je možen in zelo preprost, ko imate pravo orodje. Najprej pa morate vedeti, da sublimacija zahteva posebne krožnike, ki so premazani s polimernim premazom, saj običajni krožniki ne bodo sprejeli sublimacijske barve. Brez tega premaza se lahko zgodi, da barva zbledi ali pa se sploh ne prime.

Pri nas dobite krožnike, ki so posebej zasnovani za sublimacijo, kar odpravlja skrb glede priprave površine. To pomeni, da lahko takoj začnete s procesom tiskanja brez dodatnih priprav. Krožnike preprosto položite v toplotno prešo, ki je oblikovana posebej za krožnike, in v nekaj minutah boste dobili popoln rezultat – slika bo ostra, jasna in dolgotrajna. Poleg tega bo grafika, ki jo odtisnete, odporna na pranje v pomivalnem stroju, kar podaljša življenjsko dobo izdelka in odpravi morebitne skrbi glede vzdržljivosti.

Ne pustite, da vas tehnične podrobnosti zadržujejo – sublimacija na krožnike je dostopna, enostavna in rezultat vedno izjemen. Pri nas so vsi potrebni materiali in oprema na voljo, tako da lahko brez težav ustvarite unikatne izdelke.