Kovinske vizitke ki ujamejo poglede več barv z graviranjem

  • Artikel na zalogi
5,00 €
  • Rubrika: Storitve
  • Izdelek ima na ogled 11 slik.

Kovinske Vizitke: Sijaj Inovativnosti


Lokalno Izdelane, Globalno Priznane


V srcu Ljubljane se rojeva nekaj posebnega - kovinske vizitke Svet črnil, ki niso le vizitke, ampak prava umetniška dela. Izdelane lokalno, te vizitke prinašajo prihranek, ne da bi žrtvovali kakovost ali estetiko. Svet črnil ponuja unikatnost z vsako vizitko, kar stranke opazijo in cenijo.


Ugodno in Edinstveno


Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko pa lahko izstopate? Svet črnil ponuja 10 vizitk, ki jih lahko prilagodite z graviranjem na eni ali obeh straneh - vse to po ugodni ceni. To ni le prihranek denarja, temveč tudi investicija v vašo blagovno znamko.


Barve, ki Povedo Vašo Zgodbo


Od srebrne do nebeško modre, Svet črnil ponuja paleto živahnih barv, ki bodo vašo vizitko naredile nepozabno. Stranke so navdušene nad svetlečo 100% črno in elegantno zlato, ki prinašajo dodano vrednost vsakemu poslovnemu srečanju.


Prilagodljivost in Enostavnost


Ni vam treba biti oblikovalec, da bi izrazili svoj slog. Stranke so navdušene nad tem, kako enostavno je preoblikovati skico v digitalni zapis. Svet črnil poskrbi, da je vsaka vizitka edinstvena - tako kot vi.


Prednosti in lastnosti



  • Material: Izdelane iz visokokakovostne aluminijeve zlitine, naše poslovne vizitke zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in odpornost na obrabo. Aluminijeva zlitina je lahka, a izjemno trpežna, kar zagotavlja, da vaše vizitke ostanejo nepoškodovane tudi po dolgotrajni uporabi.

  • Dimenzije: Vsaka vizitka ima standardne dimenzije, ki so optimalne za udobno shranjevanje v denarnicah, vizitkarjih ali namiznih držalih. Njihova tankost in kompaktnost ne zavzemata veliko prostora, hkrati pa zagotavljata dovolj površine za vse potrebne informacije.

  • Barvna paleta: Na voljo so v različnih barvah - srebrna, modra, črna, zlata in vijolična. To vam omogoča, da izberete barvo, ki najbolje ustreza vaši blagovni znamki ali osebnemu slogu. Barve so izbrane na podlagi njihove sposobnosti, da zagotovijo jasnost in čitljivost označevanja.

  • Lasersko označevanje: Naše vizitke so posebej zasnovane za uporabo z laserskimi označevalnimi stroji, kar omogoča natančno in trajno graviranje podatkov. Ta tehnologija zagotavlja, da so vaše informacije varno zapisane na vizitko, hkrati pa omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti pri oblikovanju.

  • Okolju prijazno: Aluminij je 100% reciklabilen material, kar pomeni, da s svojo izbiro prispevate k bolj trajnostnemu poslovanju. Uporaba aluminijevih vizitk ne samo da izboljša vašo poslovno podobo, ampak tudi zmanjšuje okoljski odtis.


Kako izbrati pravo barvo in količino?


Pri izbiri barve vizitk razmislite o sporočilu, ki ga želite posredovati. Srebrna odraža sofisticiranost, modra zanesljivost, črna eleganco, zlata uspeh, vijolična pa kreativnost. Glede na količino, razmislite o velikosti vašega podjetja in pogostosti mreženja. Paketi po 50 kosov so idealni za manjša podjetja ali posameznike, medtem ko so paketi po 100 kosov bolj primerni za večje organizacije ali intenzivne mrežne dogodke.


Ekologija in Ekonomija: Roka v Roki


Svet črnil ne samo da nudi ugodne rešitve, ampak tudi skrbi za okolje. Brez uporabe škodljivih siloksanov v naših izdelkih, dajemo zgled, kako je mogoče združiti ekonomičnost z ekološko osveščenostjo.


Kontraverzno Vprašanje


Ali je možno, da bi s pravilno izbiro poslovnih vizitk ne le izboljšali svoj poslovni ugled, temveč tudi prispevali k večji ekološki ozaveščenosti?


Graviranje na aluminijaste vizitke


Revolucija v Izdelavi Vizitk z Električnim Rezalnikom


Digitalni tisk difrakcijskih hologramskih folij


Tisk na Debel Papir: Revolucionarni Dvostopenjski Sistem Tiska


Graviranje na Črno in Srebrno vizitko

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni