Metalizirana SREBRNA folija A4 za laserske tiskalnike SAMOLE

Metalizirana SREBRNA folija A4 za laserske tiskalnike SAMOLEPILNA OBSTOJNA

  • Artikel na zalogi
3,00 €
  • Rubrika: Foto papirji
  • Izdelek ima na ogled 10 slik.

Opis

Visoko obstojne nalepke so namenjne označevanju inventarja, inventure blaga in osnovnih sredstev, za homologacijske table, ki morajo biti visoko obstojne in varne pred detergenti, vodo, olji... Gre za najboljšo poliestersko folijo metalizirano z matt pigmenti in pripravljeno za tisk na laserskih tiskalnikih. Folija ni nič razrezana. Tako da jo morate razrezati sami. Ponujamo pa avtomatski razrez na CNC stroju za manjše serije ali večje po dogovoru.


Hladni laserski razrez etiket po želji
Sedaj lahko dobite katerokoli dimenzijo ali obliko etikete brez plačevanja dragih stroškov za pripravo orodaj za izsek ali naročanja velikih količin nalepk! Po meri brez doplačila !


Digitalni razrez etiket s hladnim laserjem
Ali ste vedeli da je zdaj mogoče razrezati etikete s hladnim laserjem? Brez ožganin in smodenja! Da je mogoče pripraviti zarezane etikete v samo nekaj minutah! In to točno take kot si jih želite! Okrogle,ovalne,podolgovate, v obliki priponke, zapestnice, obešanje, srčkaste, kakršnekoli poljubne oblike!!!

Priporočamo še

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni