Mini črpalka M20 za zrak/kisik za akvarij 3V-6V DC

  • Artikel na zalogi
6,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.

Mini črpalka M20 – Učinkovita rešitev za vaš akvarij



Uvod:


V času, ko iščemo ugodne, a hkrati kakovostne rešitve za naše domove, je Mini črpalka M20 iz Svet črnil, podjetja iz Ljubljane, popolna izbira za vaš akvarij. Ta majhna, a mogočna črpalka je idealna za dovajanje zraka ali kisika v vaš akvarij, zagotavljajoč optimalno okolje za vaše vodne prebivalce.

Jedro:


Mini črpalka M20 se ponaša z impresivnimi tehničnimi specifikacijami. Z nazivno napetostjo DC 3V in brez obremenitvenim tokom 90mA deluje učinkovito v razponu napetosti DC 3-5V. Njena zračna tlačna moč dosega 30KPa, s pretokom 0.3L/min, vse to v lahki, 30-gramski zasnovi. Zasnovana je zgolj za kompresiranje, s priključkom za izpuh in stranskimi režami za zajem zraka.

''''Vlaganje v učinkovitost je vlaganje v prihodnost,'''' je nekoč dejal Albert Einstein, in Mini črpalka M20 to vsekakor dokazuje. Ponuja dodano vrednost ne le v smislu prihranka energije, temveč tudi v lokalnem, ljubljanskem poreklu. Ena izmed naših strank je delila: ''''Od kar uporabljam Mini črpalko M20 iz Svet črnil, moj akvarij nikoli ni bil bolj živahen. Moj dom je zdaj bolj ekološki in ekonomičen.''''

Zaključek in kontroverzno vprašanje:


Mini črpalka M20 predstavlja idealno sintezo med cenovno dostopnostjo in vrhunsko zmogljivostjo. V časih, ko so ekonomija in ekologija ključnega pomena, ali je smiselno še naprej ignorirati učinkovite, lokalno proizvedene rešitve v korist poceni, a neučinkovitih alternativ?


Inovativna Rešitev za Pritrjevanje Cevi na Mini Črpalke


Inovativni Tank Sistem od Svet črnil: Rešitev za Epson ITS Težave


Prikaz polnjenja Canon PG-560

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni