Opozorilna tabla 30cm x 21cm PP 5mm srebrna folija

  • Artikel na zalogi
10,00 €
  • Rubrika: Graviranje
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.

Novost: Opozorilna tabla 30cm x 21cm PP 5mm srebrna folija

V naši spletni trgovini zdaj ponujamo UV obstojne in trpežne opozorilne table. Te table lahko po potrebi zaščitimo z laminacijo ali impregnacijo, vse po vaših željah. Grafika je odtisnjena na trpežno podlago iz PP plastike, ki je odporna na UV svetlobo in druge vremenske vplive.

Prednosti naših opozorilnih tabel

  • UV obstojna grafika
  • Trpežna PP plastika
  • Odporna na vremenske vplive
  • Metalizirana srebrna folija iz PET materiala

Prilagodite svojo opozorilno tablo

Lahko nam pošljete svojo grafiko ali pa izberete nekaj iz naše ponudbe. Z nalepko smo uporabili metalizirano srebrno folijo iz PET materiala, ki je prav tako odporna na vse vremenske vplive. Zaradi aluminija se zelo lepo sveti in daje jasno sporočilo mimoidočim.

Kako naše table rešujejo vaš problem

Naše table jasno in učinkovito opozarjajo mimoidoče, da naj za svojimi psi pospravijo. S tem prispevamo k čistejšemu in bolj urejenemu okolju. Prizadevanje za čisto okolje je ključnega pomena, kot je nekoč dejal Albert Einstein: Kdo hoče ohraniti svojo človečnost, mora biti sposoben skrbeti za naravo.

Primerjava z drugimi izdelki

Lastnost Naše table Konkurenca
UV obstojnost Da Ne
Trpežnost Da Ne
Vremenska odpornost Da Ne
Možnost prilagoditve Da Omejeno

Izkušnja zadovoljne stranke

Ena izmed naših zadovoljnih strank pravi: Vaše opozorilne table so izjemne! Kakovost in vzdržljivost sta neprimerljivi. Poleg tega sem lahko dodal svojo grafiko, kar je odlično.

Zaključek

Če potrebujete večjo tablo, nas pokličite in vam bomo pomagali. Svet črnil poskrbi za vse vaše potrebe po opozorilnih tablah, ki so cenejše, ugodne in lokalno izdelane v Ljubljani. Ali ni čas, da naredite korak k bolj urejenemu okolju z našimi visokokakovostnimi opozorilnimi tablami?

metalizirani tisk,digitalna priprava,hladni laser,maloserijska personalizacija,varnost dokumentov,inovacije v tiskarstvu,Svet črnil,tisk brez klišeja,tisk vrednostnih papirjev,personalizirani tisk,metalizirani tisk,digitalna priprava,hladni laser,maloserijska personalizacija,varnost dokumentov,inovacije v tiskarstvu,Svet črnil,tisk brez klišeja,tisk vrednostnih papirjev,personalizirani tisk

Metalizirani tisk na vse materiale brez priprave klišeja

graviranje,bela plastika,ohišje ruterja,TP Link,personalizacija,3D laserska tehnologija,poslovno darilo,organizacija elektronike,profesionalno graviranje,graviranje,bela plastika,ohišje ruterja,TP Link,personalizacija,3D laserska tehnologija,poslovno darilo,organizacija elektronike,profesionalno graviranje

Graviranje na belo plastiko - ohišje ruterja TP LINK

graviranje,plastična flaška,hladni laser,prilagojeno graviranje,graviranje plastike,tehnologija graviranja,personalizirani izdelki,okolju prijazno graviranje,inovativno graviranje,graviranje brez toplote,graviranje,plastična flaška,hladni laser,prilagojeno graviranje,graviranje plastike,tehnologija graviranja,personalizirani izdelki,okolju prijazno graviranje,inovativno graviranje,graviranje brez toplote

Graviranje na plastično flaško za vodo

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni