Polnjenje tonerja HP 415a cyan za HP LJ M454/MFP M479 za 2100 strani

  • Artikel na zalogi
50,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.
Tonerji iz leta 2022. Precej nov dizajn. Posebna tehnika obnove, ki je potrebna vključuje premazovanje vseh vitalnih komponent s posebnimi premazi, ki zagotovijo, da bo toner deloval brezhibno celo življenjsko dobo. Posebej je treba poudariti, da je količina prahu/barve, ki jo napolnimo v toner precej večja kot originalna količina. Ker uporabljamo tehniko mikrovibracij, ki toner utekočini, da se vsede v vsak majhen kot v rezervoarju kartuše, boste lahko natisnili do 40% več kopij kot z originalnik tonerjem in tudi več kopij kot s katerikoli kitajskim ponaredkom.
Čipa na kaseti ne menjamo, tako da vam tiskalnik ne bo kazal nivoja tonerja, bo pa vseeno tiskal. Ko bo toner prazen boste to opazili ker na papirju več ne bo barve. Takrat se spet oglasite in prihranili boste zopet 60% od najnižje on-line cene.
Toner je kompatibilen s tiskalniki :
HP Color LaserJet Pro M454dn (W1Y44A)
HP Color LaserJet Pro M454dw (W1Y45A)
HP Color LaserJet Pro MFP M479dw (W1A77A)
HP Color LaserJet Pro MFP M479fdn (W1A79A)
HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw (W1A80A)
HP Color LaserJet Pro MFP M479fnw (W1A78A)>
Za obnovo potrebujemo vaš prazen toner.
Če nimate prazne kartuše ali bi radi imeli dodatno kartušo na zalogi ni problema - izberite paket polnjenje in prazno kartušo iz menija akcije za ta izdelek.


Vibracija tonerjev

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni