Polnjenje tonerja za Xerox 006R04388 (C230/C235) (modra)

  • Artikel na zalogi
55,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Xerox
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.

Polnjenje tonerja za Xerox 006R04388 (C230/C235) (modra) - Kakovostna in Ugodna Rešitev

Naše polnjenje tonerja Xerox C230/C235 je popolnoma avtomatiziran proces, ki zagotavlja kapaciteto za 1500 strani. Uporabljamo najkvalitetnejše polimerizirane prahove, ki bistveno pripomorejo h kakovosti odtisa.

Prednosti Polnjenja z Najkvalitetnejšimi Prahovi

Polimerizirani prahovi zagotavljajo vrhunsko kakovost tiska, brez opaznih razlik v primerjavi z originalnimi tonerji. Pri nas osredotočamo na vse komponente pri obnovi tonerjev, kar vključuje:

  • Čiščenje in premazovanje celotnega tonerja
  • Odstranjevanje starega tonerja in odpadkov s pomočjo vibracij
  • Premazovanje optičnega valja (moder valj)
  • Ponovna nanos fotokonduktivnega nanosa
  • Čiščenje in premazovanje OPC valja
  • Čiščenje Wiper Blade
  • Čiščenje Doctor Blade
  • Čiščenje developer rollerja

Najvišja Kakovost in Dolgotrajna Učinkovitost

Naš proces zagotavlja najvišjo kakovost in delovanje čez celoten življenjski cikel tonerja. Tonerji, ki jih uporabljamo, so od korporacije Tomoegawa, ki je originalni dobavitelj za OEM proizvajalce, kar zagotavlja najvišjo kvaliteto tonerja.

Primerjava z Konkurenčnimi Izdelki

LastnostNaš TonerKonkurenčni Toner
Kapaciteta1500 strani1200 strani
Kakovost prahovPolimeriziraniMleti
Postopek čiščenjaPopolnoma avtomatiziranDelno ročen

Prihranek in Ekološki Vidiki

Polnjenje tonerja pri nas pomeni ceneje, ugodno in lokalno v Ljubljani. Z našim procesom ne boste le prihranili denar, temveč tudi prispevali k zmanjšanju okoljskega odtisa.

Naše podjetje že vrsto let uporablja polnjenje tonerjev pri Svet črnil in smo izjemno zadovoljni s kakovostjo tiska ter prihranki, ki jih dosegamo - zadovoljna stranka.

OPOMBA

Cena je enaka za polnjenje low yield tonerja in za polnjenje high yield tonerja, ker pri nas ne delamo razlik. in vam vedno napolnimo XXXL različico tonerja. Kar za vas pomeni, da boste za super ugodno ceno dobili največ za vaš denar.

Tako da tudi če imate low yield toner za 1500 strani ga bomo pri nas spremenili v toner za 3000 strani in vam tako še polepšali življenje in prihranili kar precej denarja !

Ali Si Lahko Privoščite Slabšo Kakovost?

Zakaj bi tvegali z nekvalitetnimi tonerji, ko pa lahko izberete preverjeno in zanesljivo rešitev?

Resetiranje čipa in polnjenje tonerjev za Xerox C230/C235 vam omogoča prihranek in varovanje okolja z enostavnim postopkom in kakovostnim prahom.,resetiranje čipa Xerox C230,resetiranje čipa Xerox C235,polnjenje tonerjev Xerox,tonerji,varovanje okolja,cenovno ugodno polnjenje tonerjev,kakovostno črnilo,Svet črnil,postopek resetiranja čipa,prihranek pri tiskanju

Reset čipa za Xerox C230/C235

Polnjenje tonerja z mikrovibracijami pri Svet črnil prinaša več natisnjenih strani in nižje stroške. Pridružite se zadovoljnih strankam in izkoristite prednosti našega inovativnega pristopa.,135A,toner,135X,HP,canon,laserjet,office,supplies,polnjenje tonerja,mikrovibracije,Svet črnil,več natisnjenih strani,manjša potreba po polnjenju,enakomerna porazdelitev tonerja,povečana kakovost tiska,zmanjšani stroški tiskanja

Polnjenje tonerja z mikrovibracijami

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni