Popravilo elektronike stroja za štetje tablet

Popravilo elektronike stroja za štetje tablet

Neki četrtek zjutraj, še pred odprtjem naše poslovalnice v Ljubljani, nas je obiskal mlad fant z okvarjeno matično ploščo. Med pogovorom mi je pojasnil, da gre za elektroniko stroja za štetje tablet, ki se uporablja v farmacevtski industriji. Težava se je kazala z napakami Error list - 8 channels, kar je v določenih primerih prikazovalo Error 108, pri premiku plošče pa Error 208.

Diagnoza težave

Stroj za štetje tablet ima dva modula za štetje, od katerih je bil eden okvarjen. Na matični plošči je bilo več komponent, ki bi lahko bile vzrok za težavo, zato smo se lotili temeljitega pregleda. Po natančnih meritvah smo ugotovili, da je napaka v darlington tranzistorjih, ki so bistvenega pomena za pravilno delovanje stroja.

Hitro in učinkovito popravilo

S sodelovanjem s podjetjem IC elektronika smo hitro naročili nove tranzistorje, ki so omogočili, da je bila popravila matična plošča spet v brezhibnem stanju. Namesto nakupa nove plošče, ki bi stala okoli 2000€, smo popravilo izvedli za le 10% te vrednosti. Tako smo stranki prihranili velik del stroškov in zagotovili, da stroj nadaljuje z delovanjem brez prekinitev.

Pozitivna izkušnja stranke

Ko sem prišel v podjetje, sem bil sprva skeptičen, a so me hitro prepričali s svojim strokovnim pristopom. Popravilo je bilo opravljeno hitro in za bistveno nižjo ceno, kot sem pričakoval. Zdaj vem, na koga se lahko obrnem, ko bom spet potreboval pomoč pri elektroniki.

Zakaj izbrati nas?

Če imate tudi vi pokvarjeno elektroniko ali potrebujete zanesljivega vzdrževalca, smo pravi naslov za vas!

  • Hitro in strokovno popravilo
  • Strokovno svetovanje in diagnostika
  • Prihranek pri stroških
  • Zanesljivost in kakovost
  • Dolgoletne izkušnje

Zaključek

Zakaj bi zapravljali več tisoč evrov za nove komponente, ko pa lahko obstoječe popravite za delček cene? Imate tudi vi pokvarjeno elektroniko, ki bi jo radi hitro in ugodno popravili?