Sljuda plošče za termalno izolacijo 12cm x 15cm 0,3mm

  • Artikel na zalogi
3,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.

Pri iskanju vrhunske toplotne izolacije za elektronske naprave se pogosto srečate z različnimi izzivi. Vendar pa smo pri Svetu črnil našli inovativno rešitev - Sljuda plošča 120mm x 150mm. Z našimi bogatimi izkušnjami in znanjem na področju toplotne izolacije elektronike smo oblikovali to izjemno učinkovito rešitev, ki bo revolucionirala vaše projekte.


Tehnične Specifikacije:



  • Dimenzije: 120mm x 150mm

  • Debelina: 300 mikronov (0,3mm)

  • Kakovostna Izdelava: Plošče so natančno izdelane in ustrezajo strogim varnostnim normativom.

  • Na Zalogi: Imamo jih na zalogi v Ljubljani, kar pomeni, da jih lahko dobite takoj.

  • Količinski Popust: Pri nakupu več kosov nudimo atraktivne količinske popuste.


Zakaj Sljuda Plošča


1. Vrhunska Toplotna Izolacija:


Sljuda plošča 120mm x 150mm je zasnovana z mislijo na učinkovito toplotno izolacijo elektronskih naprav. S svojo nizko toplotno prevodnostjo zagotavlja, da se elektronske komponente ohranjajo na optimalni temperaturi, kar podaljšuje njihovo življenjsko dobo.


2. Prilagodljive Dimenzije:


Z dimenzijami 120mm x 150mm je ta plošča idealna za različne aplikacije. Ne glede na vaše potrebe se prilagaja vašim zahtevam in jo lahko obrežete z močnejšimi škarjami. Če potrebujete večje dimenzije jih imamo tudi na zalogi in nas lahko pokličete. In če potrebujete debelejšo izolacijo, je tu še boljša novica. Z možnostjo uporabe več plošč skupaj, lahko dosežete želeno debelino.


3. Enostavna Dostopnost:


Zagotavljamo, da imamo Sljuda plošče 120mm x 150mm vedno na zalogi v našem sedežu v Ljubljani. To pomeni, da jih lahko dobite takoj, kar je ključnega pomena za hitre projekte in rešitve.


4. Ekonomična Rešitev:


Naša plošča je ne samo učinkovita, ampak tudi cenovno dostopna. Po naših izkušnjah je to najcenejša rešitev za toplotno izolacijo elektronike. Z njo boste prihranili denar, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost.


Prilagodljivost Oblik z UV Hladnim Laserjem


Brezmejne Možnosti Oblikovanja


Pri Svetu črnil smo šli še korak dlje v prilagodljivosti in učinkovitosti naših rešitev. Razumemo, da vsak projekt zahteva posebno pozornost in prilagojene rešitve. Zato smo svoje storitve nadgradili z zmogljivim UV hladnim laserjem, ki omogoča natančno rezanje Sljuda plošč po meri – brez dodatnih stroškov za pripravo orodja.


Pošljite Nam Svoj Načrt – Mi Poskrbimo za Vse


Za prilagajanje dimenzij in oblik vaših Sljuda plošč je proces neverjetno preprost:



  • Pošljite nam datoteko z načrtom želene oblike. To lahko storite celo z osnovnim risarskim orodjem, kot je Slikar (Paint), ali, za bolj kompleksne oblike, z uporabo krivulj.


  • Minimalno Doplačilo. Za to prilagojeno storitev zaračunamo le minimalno doplačilo, kar pomeni, da lahko svoje projekte izpopolnite brez velikih dodatnih stroškov.

  • Brez Priprave Orodja. S tehnologijo UV hladnega laserja odpravljamo potrebo po dragi in časovno potratni pripravi orodja.


Zakaj Izkoristiti to Možnost?



  • Natančnost: UV hladni laser zagotavlja izjemno natančnost rezanja, kar je idealno za kompleksne oblike in fine detajle.

  • Hitrost: Vašo naročilo lahko obdelamo hitro, saj odpravljamo potrebo po pripravi orodja.

  • Prilagodljivost: Ne glede na to, kako unikatna ali specifična je vaša potreba po oblikovanju, naša tehnologija omogoča, da to uresničimo.

  • Cenovna Učinkovitost: Z minimalnim doplačilom ponujamo storitev, ki prinaša veliko dodano vrednost vašemu projektu brez velikih dodatnih stroškov.

  • Ta dodatek k naši ponudbi odpira vrata novim možnostim pri uporabi Sljuda plošč v vaših projektih. Sedaj lahko zahtevate ne le standardne dimenzije, temveč tudi katero koli obliko, ki jo potrebujete, da vaš projekt zasije v polnem sijaju.


Z UV hladnim laserjem pri Svetu črnil postaja prilagodljivost brezmejna. Naročite danes in odkrijte, kako lahko naše prilagojene rešitve pomagajo vašemu projektu doseči nove višine.



Uporaba Sljuda Plošč

:

Te plošče so idealne za širok spekter aplikacij, vključno z:



  • Elektronski Projekti: Ne glede na to, ali gre za prototipe ali končne izdelke, bo Sljuda plošča zagotovila, da se vaše elektronske komponente ohranjajo v optimalnih pogojih.

  • Industrijska Avtomatizacija: Pri projektih robotizacije in industrijske avtomatizacije je toplotna stabilnost ključnega pomena. Sljuda plošča 120mm x 150mm bo vašim napravam nudila zanesljivo zaščito.

  • Medicinska Tehnika: V medicinski tehniki, kjer so občutljive naprave in diagnostična oprema ključnega pomena, boste cenili učinkovitost naše izolacije.

  • In Še Veliko Več:Možnosti so skoraj neomejene. Kjer koli potrebujete toplotno izolacijo elektronike, bo Sljuda plošča odlična izbira.


Naročite Sljuda Plošče Še Danes!


Ne glede na to, ali ste profesionalni inženir, izdelovalec ali navdušenec nad elektroniko, boste cenili prednosti teh plošč. Zagotavlja vrhunsko toplotno izolacijo, je cenovno dostopna, enostavno dostopna in prilagodljiva za vaše potrebe.


Pohitite in naročite svoje Sljuda plošče še danes. Pri nakupu več kosov vam nudimo privlačne količinske popuste. Ne zapravljajte časa in denarja na manj učinkovitih rešitvah. Z našimi Sljuda ploščami 120mm x 150mm boste naredili pravo izbiro za vaš projekt.

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni