Stroj za slushy/granito 3x 15L rezervoarji 220V 1800W

  • Artikel na zalogi
2.600,00 €
  • Rubrika: Klimatske naprave
  • Izdelek ima na ogled 8 slik.

Stroj za slushy/granito 3x 15L: Najboljša izbira za vaše podjetje

Stroj za slushy/granito 3x 15L rezervoarji, 220V, 1800W je popolna rešitev za vse, ki želijo svojim strankam ponuditi osvežilne pijače v vročih poletnih dneh. Naš stroj je idealen za restavracije, kavarne, bare, hotele in druge gostinske obrate.

Stainless Steel Frame: Trajnost in eleganca

Naš stroj za slushy ima robustno konstrukcijo iz nerjavečega jekla, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odlično zmogljivost. Troslojno ohišje iz nerjavečega jekla je odporno proti rji in obrabi, medtem ko prosojni rezervoarji omogočajo jasen pregled nad vsebino.

Rapid Refrigeration: Hitro hlajenje za večjo učinkovitost

S 1800W močnim kompresorjem in bakrenim kondenzatorjem naš stroj zagotavlja hitro in učinkovito hlajenje, kar omogoča pripravo slushy pijač v samo 30-45 minutah. To pomeni manj čakanja in več zadovoljnih strank.

Precise Control Panel: Enostavna uporaba in prilagodljivost

Stroj je opremljen s precizno nadzorno ploščo, ki omogoča enostavno upravljanje in prilagajanje temperature ter konsistence pijač. Vsak rezervoar deluje neodvisno, kar omogoča pripravo različnih vrst pijač hkrati.

Considerate Designs: Praktične funkcije za vašo udobje

  • Ločeno odpiranje pokrova za enostavno DIY pripravo pijač
  • Enostavno čiščenje z odstranljivo kapljično posodo
  • Gumijaste noge za zaščito in stabilnost
  • Tristranske zračne reže za učinkovito odvajanje toplote

Primerjava s konkurenčnimi izdelki

Lastnost Naš izdelek Konkurenčni izdelek
Kapaciteta 45 L / 12 US gallon 30 L / 8 US gallon
Čas hlajenja 30-45 minut 60 minut
Material ohišja Nerjaveče jeklo Plastika

Pozitivna izkušnja stranke

Kupili smo stroj za slushy pri Svet črnil in smo izredno zadovoljni z njegovim delovanjem. Naši gostje obožujejo osvežilne pijače, ki jih pripravljamo, in stroj je enostaven za uporabo in čiščenje. - Janez iz Ljubljane

Zakaj izbrati naš stroj za slushy/granito?

  • Ugodna cena in visoka kakovost
  • Hitra in varna dostava
  • Široka uporaba v različnih gostinskih obratih

Kdo so naši ciljni kupci?

  • Restavracije
  • Hoteli
  • Kavarne
  • Bari
  • Trgovine z živili

Ali je vaš obrat pripravljen na poletno vročino?

Naš stroj za slushy/granito 3x 15L je idealna rešitev za poletne dni, ko stranke iščejo osvežitev. Ali ste pripravljeni izboljšati svojo ponudbo in povečati prodajo?

graviranje na škatlo,Piran Planica sladoled,inovativna darila,personalizacija izdelkov,hladni laser,Ljubljanske mlekarne,edinstvena darila,razvoj proizvodov,Svet črnil,majhna podjetja,poslovne inovacije,graviranje na škatlo,Piran Planica sladoled,inovativna darila,personalizacija izdelkov,hladni laser,Ljubljanske mlekarne,edinstvena darila,razvoj proizvodov,Svet črnil,majhna podjetja,poslovne inovacije

Graviranje na škatlo od sladoleda Piran Planica

lasersko čiščenje,čiščenje žara,čistoča v restavraciji,okolju prijazno čiščenje,vzdrževanje restavracije,učinkovito čiščenje,inovativna tehnologija,prihranek časa,higiena v gostinstvu,izboljšanje storitev,lasersko čiščenje,čiščenje žara,čistoča v restavraciji,okolju prijazno čiščenje,vzdrževanje restavracije,učinkovito čiščenje,inovativna tehnologija,prihranek časa,higiena v gostinstvu,izboljšanje storitev

Čiščenje restavracij kuhalne površine in žar plošče ali rešetke

caffe,lounge,bar,restavracija,hostel,hotel,motel,gostilna,prenočišča,gorska koča, graviranje,promocija,marketing,caffe,lounge,bar,restavracija,hostel,hotel,motel,gostilna,prenočišča,gorska koča, graviranje,promocija,marketing

Graviranje na črne matt servine krožnike

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni