Stroj za vezavo z žično spiralo 34 lukenj do 120 listov

  • Artikel na zalogi
175,00 €
  • Rubrika: Rezalniki za papir
  • Izdelek ima na ogled 9 slik.

Vodič za Uporabo in Prednosti Ročne Spirale za Vezi Svet črnil A4 s 21 in 34 Luknjami



Uvod



V digitalni dobi, kjer je večina dokumentacije digitalna, se včasih še vedno znajdemo v potrebi po fizični vezavi dokumentov. V tem članku bomo podrobno pregledali ročno spiralno vezalno napravo Svet črnil s 21 in 34 luknjami, ki omogoča enostavno in učinkovito vezavo dokumentov in knjig. Pogledali bomo tudi sorodne izdelke in funkcije ter prednosti, ki jih prinaša ta izdelek.

Opis Izdelka


Ročna spiralna vezalna naprava Svet črnil je izdelana iz visokokakovostnih kovinskih materialov, kar zagotavlja trdnost in vzdržljivost. Opremljena je z visokokakovostnimi trdimi zlitinastimi rezili, ki omogočajo natančno in hitro luknjanje. Rob razdalje je mogoče prilagoditi na 3 mm, 5 mm in 7 mm, kar omogoča prilagoditev vezave glede na potrebe.

Premium Kvaliteta


Naprava je del priznane blagovne znamke Svet črnil, specializirane za opremo in orodja v industriji potrošnega materiala. Izdelki te blagovne znamke so znani po svoji trpežnosti in kakovosti. Visokokakovostna kovinska konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo, trda zlitinska rezila pa nudijo močno luknjanje.

Lastnosti In Uporaba


Trdna Konstrukcija:


Svet črnil ročna vezalna naprava je narejena iz visokokakovostnih kovinskih materialov in ima dolgo življenjsko dobo.

21 Jeklenih Rezil:


Naprava je opremljena s 21 jeklenimi rezili, ki se lahko ločijo za različne velikosti dokumentov. To omogoča prilagodljivost pri vezavi.

Prilagodljiv Rob:


Rob razdalje je mogoče enostavno prilagoditi na 3 mm, 5 mm in 7 mm, kar omogoča prilagajanje vezave glede na specifične potrebe.

Enostavna Uporaba:


Ročni dizajn omogoča enostavno upravljanje, hitro luknjanje in s tem hitro vezavo dokumentov.

Specifikacije In Paket Vsebine


Specifikacije:

Znamka: Svet črnil


Material: Kovina + ABS Plastika
Kvaliteta Lukenj: 21 / 34
Velikost Lukenj: 4 x 4 mm / 3 x 8 mm
Kapaciteta Luknjanja: 12 listov papirja
Kapaciteta Vezave: 120 listov papirja / 400 listov papirja
Maksimalna Velikost Luknjanja: A4
Rob: 2,5 mm, 4,5 mm, 6,5 mm
Teža Izdelka: 9 kg
Velikost Izdelka: 48 x 37 x 25 cm

Paket Vsebine:



1 x Ročna Spiralna Vezalna Naprava
Zakaj Izbrati Svet črnil?
Svet črnil je priznana blagovna znamka, specializirana za opremo in orodja v industriji potrošnega materiala. Njihovi izdelki so znani po svoji trpežnosti in kakovosti. Visoka kakovost izdelkov in predanost strankam naredita Svet črnil odlično izbiro za tiste, ki iščejo zanesljivo vezalno napravo.

Zaključek


Ročna spiralna vezalna naprava Svet črnil je odlična izbira za tiste, ki iščejo učinkovito in zanesljivo orodje za vezavo dokumentov. S svojo trdno konstrukcijo, prilagodljivim robom in enostavno uporabo je primeren za različne namene, od domače uporabe do pisarniške in komercialne uporabe. Nizka cena in visoka kakovost naredijo to napravo privlačno izbiro za tiste, ki potrebujejo zanesljivo vezalno orodje.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni