Transfer papir za tekstil iz bombaža A3 420mm x 297mm 200 pol 120g

  • Artikel na zalogi
104,00 €
  • Rubrika: Oprema za sublimacijo
  • Izdelek ima na ogled 3 slik.

Hibridna Sublimacija - Svetovna Inovacija iz Svet črnil: Tiskanje na Bombaž in Naravna Vlakna



Uvod:


Priča smo revolucionarni spremembi v industriji tiskanja tekstila. Svet črnil, inovativno podjetje iz Ljubljane, je razvilo edinstven produkt: Transfer papir za tekstil iz bombaža A3, 420mm x 297mm, 200 listov, 120g. Ta izdelek predstavlja svetovno inovacijo, ki omogoča tiskanje na bombaž z uporabo sublimacijskih črnil in posebnega fiksirnega lepila v prahu - prava prelomnica, saj je bilo doslej tiskanje mogoče le na umetne materiale, kot je poliester.

Jedro:


Ta tehnologija, ki smo jo poimenovali hibridna sublimacija, omogoča tiskanje na naravna vlakna, kot so juta, bombaž, lan in konopljina tkanina. Ta proces začnemo s tiskanjem na naš inovativni transfer papir, nato pa nanj posujemo posebno lepilo v prahu. Ta metoda omogoča, da se slika lahko prenese na različna naravna vlakna, ki sicer ne sprejemajo sublimacije. Rezultat? Izjemna kakovost tiska z živahnimi barvami na različnih tekstilnih površinah.

Stranke poročajo o izjemnih rezultatih. S to tehnologijo sem lahko razširil svoj posel tudi na bombažne izdelke, kar je bilo prej nemogoče, pove navdušeni uporabnik iz Ljubljane.


Revolucionarna Rešitev za Stojala za Lepilne Trakove v Industriji


Kako Svet črnil Pomaga Strankam Uresničiti Tiskarske Sanje


Unlocking the Potential of Professional Sublimation Paper – A Deep Dive with Svet črnil

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni