Univerzalni regulator hitrosti DC motorja do 20A

  • Artikel na zalogi
15,00 €
  • Rubrika: Strojegradnja
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.

Inovacija in Učinkovitost: Vaš Ključ do Uspeha

Dobrodošli v svetu Svet črnil, kjer lokalno znanje iz Ljubljane prinaša globalne rešitve. Predstavljamo vam naš najnovejši presežek: inovativni PWM regulator, ki združuje tehnologijo in ekonomičnost, ustvarjen za natančen nadzor DC motorjev.

Dimenzije

  • Višina : 29mm
  • Širina: 46mm
  • Dolžina: 79mm

Ključne Specifikacije in Prednosti

  • Napajalna Napetost: DC 10V-60V - Prilagodljivost za različne potrebe.
  • Izhodni Tok: 0 do 20A - Precizno uravnavanje za optimalno učinkovitost.
  • Frekvenca: 25KHz - PWM regulacija za hitro in odzivno delovanje.
  • Neprekinjena Moč: do 1200W - Moč za vse industrijske zahteve.

Zakaj je PWM Regulacija Pomembna?

PWM (Pulse Width Modulation) regulacija omogoča natančno krmiljenje hitrosti motorjev z minimalno izgubo energije. V primerjavi z drugimi tipi regulacije, kot je linearna regulacija, PWM regulacija zmanjša toploto in poveča učinkovitost sistema. To pomeni boljšo zmogljivost in daljšo življenjsko dobo komponent, kar je ključnega pomena za industrijske aplikacije.

Tehnologija na Dlani

Z uporabo tega regulatorja so moji stroji delovali brezhibno, kar je prineslo občutne prihranke tako v času kot v denarju, deli navdušen kupec iz Ljubljane.

Korak k Boljši Prihodnosti

Ta regulator ni zgolj tehnološki dosežek; je simbol našega prizadevanja za bolj trajnostno in ekološko osveščeno industrijo. Brez škodljivih siloksanov, predstavlja našo zavezo k trajnostnemu napredku.

Razmislek o Ravnovesju

Kako lahko v sodobni industriji dosežemo harmonijo med gospodarnostjo in ekološko trajnostjo, ne da bi žrtvovali kakovost in zmogljivost?

Primerjava z Konkurenčnimi Izdelki

Lastnost Univerzalni Regulator Konkurenčni Izdelek
Napajalna Napetost DC 10V-60V DC 12V-48V
Izhodni Tok 0 do 20A 0 do 15A
Frekvenca 25KHz 20KHz
Neprekinjena Moč do 1200W do 800W

Ekonomija brez ekologije je kot vožnja z zaprtimi očmi - Steuart Henderson Britt.

V današnji dobi, ko se podjetja vedno bolj zavedajo pomena trajnosti, je naš univerzalni PWM regulator hitrosti DC motorja do 20A prava izbira. Po poročanju revije Popular Mechanics so izdelki, ki združujejo visoko zmogljivost in okoljsko osveščenost, ključ do uspeha v industriji.

Sklepno Vprašanje

Ali ste pripravljeni narediti korak k bolj trajnostni in gospodarni prihodnosti z našim univerzalnim PWM regulatorjem hitrosti DC motorja?

DC motor z reduktorjem je idealna izbira za vse, ki iščejo zanesljivo in prilagodljivo rešitev za svoje projekte.,DC motor,reduktor,hobi projekti,avtomatizacija,študentski projekti,nizka poraba energije

DC motor z reduktorjem 5-100 RPM 3V-24V

Odkrijte enofazni motor z reduktorjem in regulatorjem od Svet črnil za industrijo, kmetijstvo in domače projekte. Zanesljivost in učinkovitost v enem.,enofazni motor,reduktor,regulator hitrosti,industrijska avtomatizacija,kmetijski stroji,hobby projekti,Svet črnil

Enofazni motor z reduktorjem in regulatorjem

Odkrijte kako naši 12V DC motorji z reduktorjem polžem lahko poenostavijo vaše projekte avtomatizacije. Trpežni, ugodni in enostavni za uporabo – idealni za inovatorje.,DC motorji,reduktor polž,avtomatizacija,trpežni motorji,enostavna implementacija,Svet črnil,industrijska avtomatizacija,domača avtomatizacija,razvoj izdelkov,inovacije

Predstavitev DC motorjev z reduktorjem polžem

Rešitev za okvarjene motorje Roltek rolet: inovativno popravilo z 3D tiskanjem. Prihranek denarja in zadovoljstvo z domačo rešitvijo. Kontaktirajte Svet Črnil za pomoč in nasvete.,Roltek motorji,popravilo rolet,3D tiskanje,samopopravilo električnih rolet,inovativne rešitve,domači projekti,Svet Črnil,prihranek pri popravilu,pomoč skupnosti,trajnostna popravila

Popravilo motorja za rolete Roltek

Navodila za uporabo in priklop VFD kontrolnika

,

Večji mikro vibracijski motor

,

Srednji ovalni mikro vibracijski motor

,

Mali okrogli vibracijski motor

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni