Zlata folija za prenos z laserskim tiskalnikom 15cm x 5 metrov

24,00 €
V košarico
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 5 slik.
Folija v A4 polah

Skupaj: 24,00 €

Zlata Folija za Laminiranje: Revolucija v Tiskanju


Ugodnost in Prihranek na Dosegu Roke


V svetu unikatnih tiskovin, kjer se kreativnost srečuje z inovativnostjo, se je pojavila revolucionarna rešitev – zlata folija za prenos, ki je zdaj dostopna v priročnih A4 velikih listih. Ta izboljšava prinaša občutne prednosti: manj odpadka, hitrejše rokovanje in zmanjšane stroške. Zdaj, ko je Svet črnil v Ljubljani predstavil pakiranje po 50 listov, ki meri skupno 15 metrov, so ugodnost, prihranek in kakovost zagotovljeni.


Lastnosti Izdelka: Kje Se Skriva Dodana Vrednost?  • - Enostavnost uporabe: Prehod na A4 velike liste omogoča lažje rokovanje.

  • - Cenovna dostopnost: Večje pakiranje po nižji ceni prinaša večji prihranek.

  • - Široka uporabnost: Idealno za izdelovalce vizitk, vabil, čestitk in jedilnikov.

  • - Ekološka odgovornost: Zmanjšanje odpadka poudarja skrb za okolje.


Lokalno in Ugodno: Zakaj Izbrati Nas?


Izkušnje naših strank govorijo same zase. Z uporabo zlate folije Svet črnil smo dvignili kakovost naših izdelkov, hkrati pa zmanjšali stroške in okoljski odtis, pravi zadovoljna stranka iz Ljubljane. Izberite lokalno, izberite Svet črnil za vašo naslednjo inovativno rešitev.


Prihranek, Ugodje, Čas: Trojček Prednosti


Zakaj bi se odločali med kakovostjo in cenovno dostopnostjo, ko pa lahko imate oboje? Svet črnil dokazuje, da je mogoče združiti učinkovitost, ekonomičnost in ekološko ozaveščenost v enem izdelku.


Zavezanost Ekologiji in Ekonomiji


Planeta Zemlja ne pripada nam, mi pripadamo njej, je nekoč dejal slavni mislec. V duhu te modrosti Svet črnil ne le zagotavlja visoko kakovostne izdelke, temveč tudi prispeva k bolj zeleni prihodnosti.


Kontraverzno Vprašanje


Ali je možno, da v iskanju nižjih stroškov in večje učinkovitosti, pozabljamo na pravo vrednost umetnosti in rokodelstva?

Kako z laserskim tiskalnikom tiskate ZLATO ali SREBRNO ali še kaj


Metalizirani tisk na vse materiale brez priprave klišeja


Prikaz metalizirane hologramske zlate folije zvezdni prah

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni