Skodelica za sublimacijo - znotraj obarvana VIOLA

  • Artikel na zalogi
4,00 €
  • Rubrika: Oprema za sublimacijo
  • Izdelek ima na ogled 3 slik.

Skodelice za Sublimacijo: Ugodno in Lokalno Darilo z Dodano Vrednostjo


Raznobarvnost in Personalizacija na Dosegu Roke


V svetu daril, kjer originalnost in osebni pridih zasedata čelno mesto, predstavljajo znotraj obarvane skodelice za sublimacijo iz Svet črnil idealno rešitev. Ponujamo široko paleto barv, vključno s črno, zeleno, modro, vijolično, pink, rdečo in rumeno, ki zagotavljajo, da boste našli popolno skodelico za vsako priložnost. Od rojstnodnevnih daril do poslovnih promocij, naše skodelice združujejo ugodnost z visokokakovostnim tiskom vaše izbrane digitalne fotografije.


Kako Izbrati Pravo Skodelico?



  • - Znotraj obarvane skodelice v različnih barvah

  • - Možnost tiska na navadne bele, polirane steklene ali standardne steklene skodelice

  • - Dimenzije: 21cm x 8,5cm

  • - Količinski popusti za večje nakupe


Cenovno Ugodno in Kvalitetno


Svet črnil stoji za svojo obljubo, da ponuja kvalitetne izdelke po konkurenčnih cenah. Naše stranke lahko izbirajo med različnimi vrstami skodelic, pri čemer je cena tiska zgolj 3,00 €, dodana k ceni izbrane skodelice. Obiščite našo spletno stran in si oglejte celotno ponudbo opreme za sublimacijo.


Dodana Vrednost za Kupca


'Za moje podjetje smo iskali unikatna poslovna darila in našli smo jih pri Svet črnil. Skodelice s poslovnim logom so bile hit med strankami in poslovnimi partnerji. Kvaliteta tiska in barv je izjemna!' - Zadovoljna stranka.


Ekonomija ali Ekologija: Ali Lahko Dosežemo Oboje?


V času, ko se svet vse bolj osredotoča na ekologijo, se postavlja vprašanje: Ali je možno združiti ekonomske interese s skrbjo za okolje? Skodelice za sublimacijo Svet črnil so primer, kako lahko inovativni pristopi prispevajo k obojemu. Ne vsebujejo škodljivih kemikalij in ponujajo dolgoročno rešitev v primerjavi z enkratno uporabnimi alternativami.

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni