Obnovljena kartuša za HP 302 XL Black za 800 strani

  • Artikel na zalogi
20,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 2 slik.

Ugodno in Lokalno: Prednosti Obnovljene Kartuše HP 302 XL Black



Izjemna Vrednost z Dvojnim Številom Strani


Obnovljena kartuša za HP 302 XL Black, izdelana v Sloveniji, prinaša izjemno vrednost. S 15mL kakovostnega črnila, izdelanega v Ljubljani, omogoča tiskanje do 800 strani. To je skoraj dvakrat več od originalne HP kartuše, ki ponuja le 8,5mL črnila.

Seznam Kompatibilnih Tiskalnikov


Združljivost s širokim spektrom HP tiskalnikov, vključno z modeli Deskjet, Officejet in ENVY, zagotavlja, da bo kartuša ustrezala mnogim potrebam. Poln seznam vključuje HP Deskjet 1110, 2130, 3630, Officejet 3830, 4650, ENVY 4520, in mnoge druge.

Prihranek, Ekologija in Ugled Hewlett-Packard


Z izbiro obnovljene kartuše ne le prihranite denar, ampak tudi prispevate k zmanjšanju okoljskega odtisa. Hewlett-Packard, znana po svojem ugledu in kakovosti, podpira uporabo obnovljenih kartuš, ki so ugodnejše in ekološke.

Strankina Zgodba o Uspehu


Ena izmed strank Svet črnil je delila svojo pozitivno izkušnjo: Z uporabo obnovljene kartuše HP 302 XL Black iz Svet črnil sem prihranil denar in podprl lokalno podjetje, ne da bi žrtvoval kakovost tiska.

Dodana Vrednost za Kupca


Kartuše Svet črnil ne vsebujejo škodljivih siloksanov, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo tiskalnih glav. To ne pomeni le prihranka denarja, ampak tudi manj skrbi za vzdrževanje vašega tiskalnika.

Končno Razmišljanje


Ali lahko z izbiro ekonomičnejših in ekoloških rešitev, kot je obnovljena kartuša HP 302 XL Black, resnično spremenimo svet tiskanja? Je to korak k bolj zelenemu in trajnostnemu načinu življenja?

Navodila za polnjenje kartuš HP 652, 650, Canon PG-540, 545


Polnjenje in vakumiranje kartuše HP 650 Color


Razširite svoj posel

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni