Motor s polžem 12V DC 55RPM 25kg navora zaklepanje pogona

  • Artikel na zalogi
25,00 €
  • Rubrika: Hologramski projektorji
  • Izdelek ima na ogled 8 slik.

Motor s polžem 12V DC 55RPM 25kg navora: Ključ do učinkovitosti in trajnosti


Ugodno in močno rešitev za avtomatizacijo


V srcu naprednih strojev in avtomatiziranih naprav leži ključna komponenta - DC motor z reduktorjem obratov. S svojimi majhnimi dimenzijami, a močnim učinkom, motor s polžem 12V DC 55RPM 25kg navora iz Svet črnil, predstavlja optimalno izbiro za strojegradnjo in avtomatizacijo naprav. Zahvaljujoč kovinskim zobnikom, ta motor zagotavlja dolgo življenjsko dobo in minimalne stroške vzdrževanja, s čimer prinaša neprecenljive prihranke.


Prednosti, ki se izplačajo



  • - Majhne dimenzije, velika moč: Idealen za prostorsko omejene aplikacije.

  • - Kovinski zobniki: Zagotavljajo dolgo življenjsko dobo.

  • - Ekonomično vzdrževanje: Potrebno je le mazanje zobnikov.

  • - Zaklepanje gredi v mirovanju: Povečuje varnost in zmanjšuje tveganje za poškodbe.

  • - Prilagodljivost: S 3D tiskalnikom izdelujemo stojala po meri.


Lokalno, ugodno, zanesljivo


Izbira Svet črnil za vaše potrebe ne pomeni le nakupa motorja; gre za investicijo v lokalno podprto, ugodno in zanesljivo rešitev. Stranka, ki je nedavno uporabila naš motor za svoj projekt avtomatizacije, je pohvalila ne samo izdelek, ampak tudi podporo in prilagodljivost, ki jo ponujamo. 'S Svet črnil sem dosegel več kot sem pričakoval - moč, zanesljivost in podporo, ki presega zgolj nakup.'


Učinek na ekologijo in ekonomijo


Thomas Edison je nekoč rekel: 'Naša največja šibkost leži v opuščanju. Najbolj zanesljiv način do uspeha je vedno poskusiti samo še enkrat.' V času, ko se svet sooča z ekološkimi izzivi, Svet črnil ponuja rešitve, ki ne le izboljšujejo učinkovitost in prihranek, temveč prispevajo tudi k zmanjševanju okoljskega odtisa.


Je ekonomija prihranka vedno v korist ekologije?


Zaključimo z vprašanjem, ki izziva miselnost sodobne družbe. V času, ko iščemo najboljše rešitve za naše podjetje ali dom, se moramo vprašati: Ali so naše odločitve v prid ekologiji in dolgoročni ekonomiji ali zgolj trenutnemu udobju?


Prikaz dobre tolerance navojne palice in matice T8


Predstavitev DC motorjev z reduktorjem polžem

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni