Oglejte si naše videoposnetke:

dosegljivi vsak delavnik od 8 - 13 ure na telefonu: 01 282 2 282

Iskanje

SKRIJ
tiskalniki izdelki
Glavne rubrike


Članki

Izpod peresa strokovnjaka si lahko preberete veliko zanimivih spisov o vsem kar morate vedeti o digitalnem tisku, kompatibilnih črnilih, novih tehnologijah in zmožnostih, cenejšemu tisku, digitalni fotografiji...

Kako znižati stroške

Z izbiro pravega tiskalnika lahko prihranite malo bogastvo. Mi smo specializirani za to, da vam svetujemo. Tukaj lahko pogledate kratek pregled vprašanj ki si jih je potrebno zastaviti, da se boste lažje odločili za nakup pravega tiskalnika. Preberete pa si lahko tudi pasti, ki vas čakajo pri nakupu tiskalnika v nakupovalnih centrih...

ICC profili in druga dokumentacija

Tukaj lahko najdete navodila za uporabo, ICC profile za naša črnila, uporabniške priročnike in druge uporabne informacije.

Najnovejši dodani izdelki:

UV LED ÄŤrnilo za Mutoh tiskalnik VJ-1638 Black 1000mL


Cena: 104 €

Obnovljen toner za Ricoh Aficio SPC252,SPC260,SPC262SFNw Yellow 4000 strani


Cena: 35 €

Obnovljen toner za Ricoh Aficio SPC252,SPC260,SPC262SFNw Magenta 4000 strani


Cena: 35 €

Obnovljen toner za Ricoh Aficio SPC252,SPC260,SPC262SFNw Cyan 4000 strani


Cena: 35 €

Tisk unikatnih vizitk

Vizitka je nekaj zelo osebnega. to je prvi stik za vašo potencialno stranko. Zato se pri nas v Svetu črnil temu še posebej radi posvečamo. Pomagamo vam od ideje do dejanske vizitke. Ne glede na to kakšno idejo imate. Mi vam bomo pomagali do izvedbe. Želite vizitke z zlatim ali srebrnim dotiskom? Ni problema. Z uporabo različnih digitalnih tehnik je to sedaj mogoče!

Tisk zlate in srebrne barve

Tiskanje metalnih barv kot je zlata, srebrna ali kakšne druge metalizirane barve je problematično s tradicionalnimi tiskalniki. Zato smo pri nas razvili specialne načine nanašanja metalizirane folije na papir, les, steklo, kovino, usnje... Tehnika je idealna za tisk čestitk, vabil, plaket, diplom in drugih unikatnih izdelkov.

Tisk na bombaž in druge tkanine

Tiskanje na bombaž s pomočjo prenašalk je naša inovacija. Lahko vam odtisnemo samo en kos. Brez stroškov priprave. Tudi na temne majice. Idealno za tisk reklamnih promocijskih majic, krpci, brisač, predpasnikov, kap, dežnikov... omejeni ste samo z idejo. Ni pomemben kakšen materijal je tkanina - od naravnih materijalov kot je bombaž, lan, konoplja,svila pa vse do umetnih materijalov kot je poliester, najlon, viskoza... Tisk je možen tudi na usnje in usnjene izdelke.

Oblikovanje simbolov in blagovnih znamk

Specializirani smo za dizajniranje preprostih in zelo zahtevnih logotipov, ki bo predstavljal vaše ideje, nazore in položaj na trgu. Ker morate biti prepoznavni, da boste lahko uspeli. In mi vam lahko pri tem pomagamo, svetujemo in tudi izdelamo. Projekt na ključ. Priprava predlog, kuvert... Vse kar potrebujete za hiter prodor na trg in nepremagljivo prepoznavnost!

Tisk zaščitenih dokumentov

Kadar želite svoje dokumente dodatno zaščititi pred ponarejevalci smo pravi naslov za vaše potrebe. Nikjer ne boste našli boljše zaščite digitalnih izpisov manjših serij kot jih ponujamo pri nas. Lahko vam natisnemo samo par strani ali pa vam prodamo tehnologijo za :

  • tisk z nevidnimi črnili, ki so vidni samo pod UV svetlobo (primerno za darilne bone ali dobropise...)
  • tisk s posebnimi črnili, ki pod kotom spremenijo barvo - Optically variable ink ali OVI
  • tisk na posebne samolepilne folije ki ne dovolijo odstranjevanja - tamper proof seal
  • tisk uradnih dokumentov s črnili, ki spremenijo barvo pod uv lučjo (črna --> modra, črna --> rdeča, črna --> zelena, črna --> oranžna)
  • tisk na samokopirni papir za delavne naloge, dobavnice, paragonske bloke...

Tisk preslikačev

Ugodno vam natiskamo preslikače za tekstil, skodelice, krožnike, kape, podloge za miške... Če imate sami prešo, pa nimate tiskalnika za tisk preslikačev vam lahko pomagamo. Odtisnemo vam samo preslikač s sublimacijskimi ali hibridnimi sublimacijskimi črnili. Vi pa jo samo še odprešate na podlago.

Premaz Unicoat

Vsak lastnik tiskalnika se je že srecal s situacijo, ko imate fenomenalen papir ali pa folijo na katero bi hoteli tiskati, pa se premaz ne posuši na takih medijih. Kaj storiti? imamo rešitev - premaz Unicoat. To je premaz na vodni osnovi katerega nanesete na vaš izbrani medij in že lahko tiskate na njega in izpis dobi fotografsko kakovost, vodoodpornost in žive barve.

Spletna stran uporablja piškotke s pomocjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoca uporabo vticnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odlocitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.
Vse blagovne znamke (Apple, Arduino, Brother, Calcomp, Canon, Compaq, Dell, Epson, Fujitsu, Hewlett - Packard, Ibm, Kyocera, Lexmark, Minolta, Mutoh, Nashuatec, Nec, OKI Data, Olivetti, Panasonic, Qms, Ricoh, Sagem, Samsung, Sanyo, Sharp, Star, Tally, Toshiba, Utax, Xante, Xerox, in ostale...) so last drugih podjetij! Tukaj jih uporabljamo samo za lažje opisovanje in razločevanje izdelkov! Nimamo poslovnih vezi s proizvajalci tiskalnikov.
©Svet-Črnil.com, vse pravice pridržane. Kakršnokoli nepooblaščeno kopiranjeje prepovedano! Še posebej to velja za navodila za polnjenje!
Cene so v EUR in vsebujejo DDV. Pridržujemo si pravico za spremembo cen brez predhodnjega obvestila!
Pogoji poslovanja | Svet Črnil, Litijska cesta 12a, 1000 - Ljubljana, Slovenija, Europa, +386 (0)70 282 282