Predstavitev

Res je! Proizvajalcev črnil je ogromno.

Tudi proizvajalcev drugih dobrin je ogromno. Vendar zakaj zaupati ravno nam? Prednost, ki vam jo ponujamo pri nas je nekaj kar nima samo vrednosti ampak je neprecenljivo. Pri nas vam stojimo ob strani od začetka do konca. Ponujamo vam preverjene in učinkovite rešitve znanih problemov.

K nam pridete s težavo in mi jo bomo rešili. Če se vam težave pojavijo med samim delom se obrnite na nas. Mi vam bomo rešili vaš problem in še več. Pomagali vam bomo biti bolj uspešni in znižati stroške!

V nadaljevanju vam bom na kratko predstavil kaj vse počnemo pri nas.

Pakiranje

Pakiranje in doziranje

Postavili smo lastno proizvodno linijo za avtomatsko pakiranje kartuš, doziranje toner prahu in avtomatsko polnjenje kartuš. Zato vam lahko pomagamo z bogatimi izkušnjami pri podobnih projektih. Želite pakirati, pretakati goste oljne tekocine, sipke materiale, prah, tablete ipd. Poklicite nas, da na poti k uspehu pomagamo tudi VAM!

Tiskamo

Napredna tehnologija digitalnega tiska nam omogoča, da za naše stranke naredimo nemogoče!
 • tisk na les in lesene podlage
 • keramični lončki za kavo, čaj ali za pivo...
 • vizitke, letaki, etiket
 • tisk na PVC folijo
 • varnostne nalepke in opozorilne table
 • predpražniki, napisi na vratih
 • tisk kuvert, glav in nog, serijskih številk
 • tisk športnih dresov, bombažnih majic; svetlih in temnih...
 • zlatotisk, srebrni tisk, florescentni tisk
 • tisk s črnili ki spreminjajo barvo - "security ink"
 • tisk preslikačev za športne drese
 • tisk na samokopirni papir...
Specialne aplikacije
Posebna črnila za posebne namene

Posebna črnila za posebne namene

Za posebne namene smo razvili vec razlicnih črnil. Najbolj smo ponosni na črnilo ki spremeni barvo pod UV lučjo. Uporablja se za tisk zaščitenih dokumentov, ki morajo biti izdatno zaščiteni pred nepooblaščenim kopiranjem in ponarejanjem.

Državni organi uporabljajo taka črnila za tisk osebnih dokumentov, vizumov ipd. V gospodarstvu pa se takšna črnila lahko uporabljajo za tisk darilnih bonov, vrednostnih papirjev, delnic, menic, notarskih zapisov... vsepovsod kjer je potrebna zaščita pred kopiranjem.

Razvili smo tudi dvobarvna črnila Optically variable ink (OVI) ki uporabljajo tehnologijo nano kristalov. Ti so vidni pod različnimi koti različnih barv. Vse to je možno sedaj tiskati digitalno z minimalnimi pripravami in nizkimi stroški.

Silikonski kalupi in 3D tiskanje

Imate idejo pa je ne znate realizirati? Potrebujete pomoč pri izdelavi prototipa? Pri razvoju novega unikatnega izdelka? Mi imamo ogromno izkušenj! Ponujamo vam celotni proces od izrisa do izdelave prototipa. In potem naprej do masovne produkcije. Izdelava 3D datoteke vaše ideje v najmoderneših programih za modeliranje. Specializirani smo tudi za izdelavo silikonskih modelov za vlivanje čokolade iz jedilnega silikona, ki ne vsebuje strupenih snovi. Prav tako vam lahko izdelamo silikonski kalup za izdelavo spominkov iz epoxi smol, akrila ali gipsa.

Jedilni silikon za čokolado
Jedilni silikon za čokolado

3D tiskanje

Prototipi od izrisa do koncnega izdelka v nekaj dnevih. Imamo znanje in tehnologijo, da lahko vaše ideje postavimo v resnicnost! Od oblikovanja, 3d izrisa, tiskanja, testiranja in izdelave celotnega projekta.

Premazovanje komponent za laserske tiskalnike

Prodaja premazov

Izobraževanje

Izobražujemo

Za vse, ki bi radi sami polnili tonerje in kartuše ponujamo velik izbor nadomestnih delov, črnil in tonerjev. Hkrati vam pri nas ponujamo več. Ob vsakem nakupu vsega kar potrebujete za refil vas bomo BREZPLAČNO naučili kako se polnjenje opravi profesionalno! In še več. Za vse, ki bi se radi naučili celotne umetnosti obnove in recikliranja vas vabimo na tečaje, ki so vsak petek v naših prostorih. Izberete si modele tonerjev, ki jih želite podrobno spoznati in skozi tečaj vas bomo naučili vseh posebnosti. Cena tečaja je zanemarljiva.

Psi dobrodošli

V naši poslovalnici v Ljubljani so vaši štirinožni ljubljenčki dobrodošli. Brez težav jih lahko pripeljete s seboj, ker vemo, da jim bližina človeka dobro dane. Edini pogoj je, da je pes socializiran.

Psi dovoljeni
Meni