Trgovina Moj profil Pogoji poslovanja Moja košarica
 
            Kuponi za popust Registracija Kje nas najdete Storitve Novice Kontakti             
išcite po kljucnih besedah
 
  Kartuše
  Rezalniki za papir
  Foto papirji
  Kompleti za polnjenje
  Dodatki
  Pisarniški material
  Oprema za sublimacijo
  Tiskalniki
  Specialne aplikacije
  Stroji za pakiranje
  Oprema in navodila za obnovo
  Reseterji in čipi
  Storitve
  Črnila in tonerji
  Rezervni deli
  Črnila za štampiljke
  Parkirne ovire
  Naravni kamen
  Tehtnice
  Aminokisline
  Elektronske komponente
  Televizije
  Mini bagri
  Arduino
  3D filamenti
20
Precizna tehtnica LB-BL1203 s funkcijo štetja
Precizna tehtnica LB-BL1203 s funkcijo štetja - Tehtnica s precizno tehnologijo. Natančnost do 0,001g (1mg) in maksimalno težo 120g. Tehtnica ima tudi RS232 prenos podatkov. To omogoča, da jo vključite v avtomatiziran sistem za tehtanje in označevanje končnih izdelkov ali polizdelkov. Mi jo uporabljamo za tehtanje kartuš. Ta teža se potem prenese v program in izpiše se barkoda. Tako se izognemo neljubim reklamacijam, češ da smo prodali prazno kartušo... Vkolikor imate podoben problem in bi ga radi ugodno rešili nas pokličite. Ponujamo tudi razvoj programske opreme za tehtanje in izpis barkod. Tehtnica ima tudi funkcijo štetja kosov. Primerno za aplikacije kot so štetje kosov vijakov, matic ali dragih in poldragih kamnov (swarovski, ipd). Za več informacij smo vam na voljo.
Povečana slika
520,00 €

Preverite zalogo v poslovalnicah...
Tehtnica s precizno tehnologijo. Natančnost do 0,001g (1mg) in maksimalno težo 120g. Tehtnica ima tudi RS232 prenos podatkov. To omogoča, da jo vključite v avtomatiziran sistem za tehtanje in označevanje končnih izdelkov ali polizdelkov. Mi jo uporabljamo za tehtanje kartuš. Ta teža se potem prenese v program in izpiše se barkoda. Tako se izognemo neljubim reklamacijam, češ da smo prodali prazno kartušo... Vkolikor imate podoben problem in bi ga radi ugodno rešili nas pokličite. Ponujamo tudi razvoj programske opreme za tehtanje in izpis barkod. Tehtnica ima tudi funkcijo štetja kosov. Primerno za aplikacije kot so štetje kosov vijakov, matic ali dragih in poldragih kamnov (swarovski, ipd). Za več informacij smo vam na voljo.

Znamka:


Model:

NOVO:
Članki

70% znižana vrečka za večkratno uporabo
Vsi naročniki preko spletne strani imate sedaj možnost kupiti zložljivo vrečko za večkratno uporabo z logotipom SVET ČRNIL za smešno nizko ceno samo 0,45€
Izkoristite priložnost!

Novi cip reseter!
Naprava za resetiranje čipov na Canon PGI-525 in CLI-526 kartušah!

V košaro