Oglejte si naše videoposnetke:

dosegljivi vsak delavnik od 9:15 - 16:00 ure na: 070 282 282

Iskanje

SKRIJ
tiskalniki izdelki
Glavne rubrike


Članki

Izpod peresa strokovnjaka si lahko preberete veliko zanimivih spisov o vsem kar morate vedeti o digitalnem tisku, kompatibilnih črnilih, novih tehnologijah in zmožnostih, cenejšemu tisku, digitalni fotografiji...

Kako znižati stroške

Z izbiro pravega tiskalnika lahko prihranite malo bogastvo. Mi smo specializirani za to, da vam svetujemo. Tukaj lahko pogledate kratek pregled vprašanj ki si jih je potrebno zastaviti, da se boste lažje odločili za nakup pravega tiskalnika. Preberete pa si lahko tudi pasti, ki vas čakajo pri nakupu tiskalnika v nakupovalnih centrih...

ICC profili in druga dokumentacija

Tukaj lahko najdete navodila za uporabo, ICC profile za naša črnila, uporabniške priročnike in druge uporabne informacije.

Najnovejši dodani izdelki:

Filament za 3D tiskalnik naravna vlakna Bor 1,75mm 2500g


Cena: 52 €

Filament za 3D tiskalnik naravna vlakna Bambus 1,75mm 2500g


Cena: 52 €

Filament za 3D tiskalnik naravna vlakna Pluta 1,75mm 700g Pluta


Cena: 16 €

Filament za 3D tiskalnik PET-G 1,75mm 2500g Glossy črna


Cena: 34 €

Oljna črnila

Prednosti inkjet tiskalnikov pred laserji in posebne lastnosti novih oljnih črnil, ki smo jih razvili pri nas.tukaj.

Predstavitev CISS sistema

Kaj morate vedeti ko kupujete CISS sistem in kako se lotiti predelave tiskalnika sami. Kakšne so pasti in zakaj se predelani tiskalniki preprosto izplačajo. Več si preberite tukaj.

Premaz Unicoat

Kako lahko katerikoli materijal pripravite, da bo sprejel inkjet črnilo. Velikokrat se vam zgodi, da imate idealen materijal na katerega bi radi tiskali, pa se vam črnilo razmaže. Imate rešitev - s pomočjo premaza Unicoat lahko naredite vsako podlago super uporabno za inkjet tisk - izpis dobi žive barve, visoko fotografsko resolucijo in vodoodpornost.

Tiskanje na bombaž - enostavno in poceni

Hibridna sublimacija sedaj omogoča tiskanje bele barve na temen tekstil in tudi tiskanje svetlih tkanin. Članek je v angleščini

Tiskanje na les

Vse kar ste želeli vedeti o tiskanju na les. Katere barve uporabiti in kakšen je postopek priprave grafike.

Barvni malček - Size does matter

Najmanjši barvni laserski tiskalnik. Nagrajen z Red dot nagrado. Članek je na voljo tudi v angleščini.

Pregled ČB tiskalnikov leta 2007

Pregled črnobelih tiskalnikov v letu 2007. Kaj kupiti in česa ne kupiti.

CISS sistem v reviji monitor

Naš sistem za neprekinjeno napajanje v reviji monitor Oktobra 2007

Gelsprinter tiskalniki

Gelsprinter tiskalniki - Primerjava in uporabnost. Mikroskopski posnetki tiskanja in primerjava z klasičnimi inkjet tiskalniki.

MagicCoat for developer rolers

MagicCoat - the coating for doctor blades and developer rollers that will help you get high density as OEM!Angleški članek za vse, ki reciklirajo kartuše in želijo najboljšo kvaliteto, ki jo ponujajo originalni proizvajalci.

Brošura Marec 2009

Brošura Marec 2009Za vse, ki želite naš letak natisniti.

ICC profil za kompatibilna črnila

Kako nastavimo icc profil za kompatibilna črnila Kratka navodila kako nastaviti ICC profil za kompatibilna črnila.

Test naših črnil z originalnimi Epson Claria črnili

Test naših črnil z originalnimi Epson Claria črniliKratek članek kako črnila izgledajo pri 200x povečavi. Primerjava z originalnimi črnili. Primerjan dot gain in odtenki! Naša črnila so se odrezala odlično.


Vsi članki so napisani na podlagi raziskovanja! Namen člankov ni propaganda temveč izobraževanje uporabnikov - kateri tiskalnik kupiti in kaj rajši ne kupiti, ter argumentacija! Vkolikor imate glede člankov kakšna vprašanja ali predloge, morda pripombe, prosim pošljite email.

Spletna stran uporablja piškotke s pomocjo katerih izboljšuje vašo uporabniško izkušnjo, analizira promet ter omogoca uporabo vticnikov družbenih medijev. Z nadaljno uporabo se strinjate k uporabi piškotkov. Odlocitev lahko spremenite s klikom na Nastavitve.
Vse blagovne znamke (Apple, Arduino, Brother, Calcomp, Canon, Compaq, Dell, Epson, Fujitsu, Hewlett - Packard, Ibm, Kyocera, Lexmark, Minolta, Mutoh, Nashuatec, Nec, OKI Data, Olivetti, Panasonic, Qms, Ricoh, Sagem, Samsung, Sanyo, Sharp, Star, Tally, Toshiba, Utax, Xante, Xerox, in ostale...) so last drugih podjetij! Tukaj jih uporabljamo samo za lažje opisovanje in razločevanje izdelkov! Nimamo poslovnih vezi s proizvajalci tiskalnikov.
©Svet-Črnil.com, vse pravice pridržane. Kakršnokoli nepooblaščeno kopiranjeje prepovedano! Še posebej to velja za navodila za polnjenje!
Cene so v EUR in vsebujejo DDV. Pridržujemo si pravico za spremembo cen brez predhodnjega obvestila!
Pogoji poslovanja | Svet Črnil, Litijska cesta 12a, 1000 - Ljubljana, Slovenija, Europa, +386 (0)70 282 282