Se vam je že kdaj zgodilo, da ste varili indukcijske zamaške in so bili eni preveč zažgani, drugi premalo segreti ?
to je zato, ker ste vse varili čisto od blizu.
Potrebna je majhna distanca. In ta stroj vam pomaga narediti prav to!

Spodaj ima senzor in zazna kdaj je tja postavljen lonček. Potem spusti indukcijsko glavo in opazuje kdaj je indukcijska moč največja. Takrat ustavi spuščanje, počaka, da se varjenje konča. In nemudoma dvigne glavo ter čaka na naslednji lonček.
Ničesar ni potrebno pritiskati. Vse se zgodi avtomatsko. Naloga operaterja je samo, da nastavi željeno višino, ki je pribljižno 1cm nad višino lončka.
Ohišje je narejeno v celoti iz INOX jekla SS304 ki je primeren za najvišje higienske standarde kot jih uporabljajo v kozmetični, farmacevtski in prehrambeni industriji. Prav tako so vsi ostali material, ki jih uporabljamo za izdelavo NSP skladni in lahko pridejo v stik z živili. Tako da ste lahko prepričani da boste dobili najboljšo kvaliteto!
Pri strani sta dve ročki, ki olajšata premikanje stroja. Pri strani pa je tudi varnostno stikalo - gobica za izklop v sili. Vse kupaj zapakirano v priročno ohišje ki združuje eleganten izgled in preprosto rokovanje.
Vsa elektronika je bazirana na odprtokodnemu okolju Arduino tako da je omogočeno preprosto servisiranje in tudi prilagoditve - modifikacije vkolikor bi bilo potrebno.

Ker se zavedamo, da morate biti v današnjih časih zelo fleksibilni smo stroj naredili tako, da lahko vari praktično vse oblike in materiale lončkov in plastenk ali steklovine. S pomočjo 3D tiskalnik lahko za vaše lončke izdelamo sedla ki vam omogočajo perfektno poravnavo vsakič. Tako dobite idealno ponovljivost in s tem standardizacijo postopka. Pri nakupu stroja vam naredimo 2 tipa sedel brezplano. Dodatni pa pridejo 20€ vkolikor bi jih rabili več.

Kasneje ko bo vaš posel zrasel je možno tudi nadgraditi stroj z avtomatskim podajanjem lončkov in izmetom. Pokličite in vam bomo pomagali ter svetovali pri reševanju vaših težav s pakiranjem!


Prikaz Delovanja Avtomatskega Stroja za Indukcijsko Varjenje Folije

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni