Polnjenje kartuše HP 953 XXL cyan

  • Artikel na zalogi
15,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 7 slik.

Storitev Polnjenja Kartuš HP 953 v Podjetju Svet črnil



Ali ste lastnik tiskalnika HP in se spopadate s pogostim nakupom novih kartuš? Imamo odlično rešitev za vas! Pri podjetju Svet črnil smo s svojimi več kot 20 letnimi izkušnjami razvili revolucionaren sistem polnjenja kartuš HP 953, ki vam bo prihranil denar in čas, hkrati pa ne bo ogrozil kakovosti tiskanja. Preberite si več o naši storitvi polnjenja kartuš HP 953, ki je enostavna, učinkovita in cenovno ugodna.

Inovativno Polnjenje Kartuš HP 953


Naše podjetje se nahaja v prestolnici Slovenije, Ljubljani, in se že več kot dve desetletji ukvarja s proizvodnjo črnil ter razvojem tehnologij za polnjenje kartuš. Naš najnovejši dosežek je sistem polnjenja kartuš HP 953, ki temelji na neinvazivni metodi. Ta metoda je postala zlati standard v industriji in izkazala se je za najbolj praktično ter cenovno ugodno rešitev.

Kako Deluje Naše Polnjenje Kartuš HP 953?


Pri nas ne uporabljamo zapletenih postopkov polnjenja, ki bi lahko poškodovali vaše kartuše ali tiskalnik. Naš sistem je preprost in temelji na odstranitvi originalnega čepka iz kartuše, skozi odprtino pa napolnimo črnilo. Celoten postopek je natančno nadzorovan s strani mikrokontrolnika, kar zagotavlja dosledno kakovost polnjenja od kartuše do kartuše.

Standardiziran in Avtomatiziran Postopek


Za razliko od nekaterih drugih ponudnikov, ki se zanašajo na ročno polnjenje, je naš postopek popolnoma standardiziran in do velike mere avtomatiziran. To nam omogoča, da vam ponudimo izjemno konkurenčne cene, ne da bi pri tem ogrozili kakovost.

Hitra Storitev v Ljubljani


Ena izmed največjih prednosti naše storitve je hitrost. Nahajamo se v Ljubljani, zato vam lahko kartuše napolnimo kar v manj kot 10 minutah! To pomeni, da se vam ni treba obremenjevati s čakanjem in lahko svoje tiskalnike takoj ponovno uporabljate.

Pošiljanje in Vračanje Kartuš


Če ste stranka izven Ljubljane, vas ne skrbi. Imamo tudi rešitev za vas. Enostavno nam pošljete prazne kartuše po pošti, mi pa vam jih vrnemo po pošti nazaj, ko so napolnjene. In kar je še bolje, v primeru celega kompleta vseh 4 kartuš CMYK, je poštnina povsem brezplačna!

Kakovost naših Črnil


Najpomembnejši element pri polnjenju kartuš je seveda črnilo. Pri podjetju Svet črnil si prizadevamo za najvišjo kakovost in zato črnilo izdelujemo sami. Naša črnila so posebna, saj ne vsebujejo siloksanov, ki so znani po tem, da lahko poškodujejo membrane tiskalniških glav v inkjet tiskalnikih. Naše črnilo je raztopinsko in ne vsebuje trdih delcev, kar ne le podaljša življenjsko dobo tiskalniških glav, ampak tudi preprečuje zamašitev in druge težave, povezane z zasušenim črnilom.

Zaključek


Če želite prihraniti denar, čas in hkrati ohraniti visoko kakovost tiskanja, je storitev polnjenja kartuš HP 953 pri podjetju Svet črnil prava izbira za vas. S sedežem v Ljubljani smo vaša lokalna rešitev, ki vam omogoča hitro in zanesljivo polnjenje kartuš, ne glede na to, kje ste v Sloveniji. Ne tvegajte z nekvalitetnimi nadomestnimi kartušami, raje se obrnite na nas in izkoristite naše dolgoletne izkušnje ter inovativno tehnologijo. Vaši tiskalniki si zaslužijo le najboljše!


Kako spremenimo model kartuše iz HP 951 v HP 953


Prikaz polnjenja kartuš HP 950 951 953 963 932 933 973 972 ipd

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni