Set za Varno Odstranitev Zagozdenega Papirja

  • Artikel na zalogi
3,00 €
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 6 slik.

Opis Izdelka


Pripravite se na brezskrbno odstranjevanje zagozdenega papirja iz vašega laserskega tiskalnika s posebnim setom, ki vključuje inovativno rešitev za ta vsakodnevni izziv.

Vsebina seta:



Hot Glue Palčka s Posebno Formulacijo:

Ena hot glue palčka, zasnovana z unikatno formulacijo, ki se ne sprime z plastiko, iz katere je narejen vaš tiskalnik. Ta inovativna rešitev omogoča varno in učinkovito odstranjevanje zagozdenega papirja brez tveganja poškodb.
10 Kosov Palčk za Ušesa:

Deset posebej oblikovanih palčk za ušesa, ki vam bodo pomagale odstraniti morebitne ostanke papirja brez težav. Njihova natančna oblika omogoča natančno delo, hkrati pa preprečuje poškodbe notranjih delov tiskalnika.
Enostavna Uporaba s Video Tutorialom:
Za lažjo predstavo uporabe seta si oglejte priloženi video, kjer je prikazano, kako sem osebno odstranil zagozden papir brez da bi poškodoval tiskalnik. Postanite mojster odstranjevanja papirja s tem enostavnim in učinkovitim setom.

Lastnosti Izdelka:



Varno odstranjevanje zagozdenega papirja.
Unikatna hot glue formulacija, ki se ne prijema na plastiko.
10 kosov palčk za ušesa za natančno čiščenje.
Enostavna uporaba s priloženim video tutorialom.
Pridobite svoj set še danes in si zagotovite brezskrbno in varno odstranjevanje zagozdenega papirja iz vašega laserskega tiskalnika. Nikoli več se ne boste soočali s tveganjem poškodb in visokimi stroški popravil.


Kako Varno Odstraniti Zagozden Papir iz Laser Tiskalnika

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni