Polnjenje tonerja Samsung CLP-404 CMYK 1500 strani

  • Artikel na zalogi
15,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Samsung
  • Izdelek ima na ogled 9 slik.
Rainbow pack CMYK

Skupaj: 54,00 €

Rainbow pack CMYK in čipi

Skupaj: 90,00 €

Storitev Polnjenja Tonerjev Samsung CLT-404: Najugodnejša in Ekološka Rešitev za Vaš Barvni Tiskalnik



Uvod:



V današnjem času, kjer tehnološki napredek narekuje hitrost življenja, se pojavlja vprašanje, kako združiti ugodnost za denarnico in skrb za okolje. Pri Svet črnil smo odgovor našli v storitvi polnjenja tonerjev, zlasti za barvne tiskalnike Samsung CLT-404. V tem obsežnem opisu vam bomo predstavili naš postopek polnjenja tonerjev, poudarili ugodnosti za vašo ekonomijo in okolje ter vam ponudili najugodnejšo rešitev za vaše barvne tiskalniške potrebe.

Storitev Polnjenja Tonerjev Samsung CLT-404:



Naša storitev polnjenja tonerjev Samsung CLT-404 je rezultat več kot 20-letnega strokovnega znanja in izkušenj na področju potrebščin za tiskalnike. Z osredotočenostjo na ekonomičnost in ekološko ozaveščenost smo razvili postopek, ki omogoča ponovno uporabo tonerjev, pri tem pa ne žrtvujemo kakovosti.

Postopek Polnjenja:



Pri polnjenju tonerjev se osredotočamo na tri ključne elemente: razvijalno enoto, rezilo in spominski čip. Slednji, ki preprečuje polnjenje tonerja brez zamenjave čipa, je bil prej ovira, vendar smo jo premagali s pomočjo inovacij iz Taiwana. Naš postopek obnove je avtomatiziran in standardiziran, zagotavljajoč visoko kakovostno izvedbo ter ohranjanje funkcionalnosti tonerjev.

Inovacije iz Taiwana:



Zaradi inovacij iz Taiwana smo zdaj sposobni premagati zaščito na tonerjih in ponujati čipe za polnjenje. To omogoča strankam, da izkoristijo ekonomske prednosti obnavljanja tonerjev in hkrati prispevajo k zmanjšanju odpadkov. Naša storitev je prilagojena potrebam lastnikov tiskalnikov Samsung CLT-404, z možnostjo polnjenja vseh barvnih tonerjev.

Ultrazvočno varjenje in Inovativne Rešitve:



Proizvajalci tonerjev so dodali plast zaščite z ultrazvočnim varjenjem plastike, kar otežuje odpiranje tonerja za ponovno polnjenje. Pri Svet črnil smo razvili inovativno rešitev, ki omogoča odpiranje tonerja brez poškodovanja ohišja. S tem izključujemo potrebo po uvažanju kompatibilnih kitajskih ponaredkov in ohranjamo originalnost tonerja.

Ekonomičnost in Ekološka Ozaveščenost:



Storitev polnjenja tonerjev pri nas prinaša številne ekonomske in okoljske prednosti. Z našo standardizirano in avtomatizirano metodo obnove lahko stranke privarčujejo denar, saj ne potrebujejo kupovati novih tonerjev. Poleg tega pa sodelujejo pri zmanjševanju količine odpadkov, saj se tonerji večkrat uporabijo. Vsak polnjen toner je priložnost za manjše breme za naš planet.

Vpliv na Okolje:



Ekološka ozaveščenost je v središču naše storitve. S polnjenjem tonerjev zmanjšujemo količino odpadkov, ki nastanejo zaradi odsluženih tonerjev. To je neposreden prispevek k trajnostnemu ravnanju in zmanjšanju ogljičnega odtisa. Poleg tega naša inovacija omogoča uporabo originalnih ohišij tonerjev, kar dodatno zmanjšuje količino odpadkov in potrebo po uvažanju novih komponent.

Psihološki Vidiki:



Pri naši storitvi želimo poudariti tudi psihološke vidike, ki vplivajo na odločitve potrošnikov. Pomembno je, da stranke razumejo, da ni le prihranka denarja, ampak tudi pozitiven vpliv na okolje. Polnjenje tonerjev postane dejanje trajnostne potrošnje, kar odraža skrb za prihodnje generacije in ohranjanje naravnih virov.

Zaključek:



Storitev polnjenja tonerjev Samsung CLT-404 pri Svet črnil predstavlja najugodnejšo in ekološko ozaveščeno rešitev za lastnike barvnih tiskalnikov. Z našim strokovnim znanjem, inovacijami ter avtomatiziranim postopkom obnove omogočamo strankam, da privarčujejo denar in hkrati prispevajo k zmanjševanju odpadkov. Sprejmite trajnostno pot potrošnje in izberite našo storitev za zeleno in ugodno tiskanje.

Opomba


Cena je enaka za katerokoli barvo. Pri naročilu celotnega kompleta pa vam priznamo še dodatni 10% popust. Poglejte pod posebne ponudbe za ta izdelek zgoraj. Storitev polnjenja ne zajema tudi menjave čipa. Tega naročite posebej in bomo uredili.



Kompatibilnost:
Samsung CLP 360
Samsung CLP 360N
Samsung CLP 360ND
Samsung CLP 365
Samsung CLP 365W
Samsung CLX 3300
Samsung CLX 3305
Samsung CLX 3305FN
Samsung CLX 3305FW
Samsung CLX 3305W
Samsung SL C 410W
Samsung Xpress C 410 W
Samsung Xpress C 430 W
Samsung Xpress C 460
Samsung Xpress C 460 FW
Samsung Xpress C 460 W
Samsung Xpress C 480
Samsung Xpress C 480 FN
Samsung Xpress C 480 FW
Samsung Xpress C 480 W
Samsung Xpress SL - C 430


Kako prihraniti denar in prispevati k okolju s polnjenjem tonerja Samsung CLT-404

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)
Artikel žal nima priporočil :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni