Reset key za resetiranje števca odpadnega črnila

  • Artikel na zalogi
10,00 €
  • Rubrika: Specialne aplikacije
  • Izdelek ima na ogled 3 slik.

WIC Reset Utility: Orodje za Ponastavitev Števcev Odpadnega Črnila


WIC Reset Utility, kar pomeni Waste Ink Counters Reset Utility, je orodje, ki je bilo razvito za izvajanje servisnih postopkov s črnilnimi Epson in Canon tiskalniki, kot so čiščenje tiskalne glave, branje kritičnih napak, branje in ponastavitev števcev odpadnega črnila, tiskanje vzorcev kakovosti tiskanja itd.

Funkcije WIC Reset Utility


Najbolj priljubljena funkcija orodja je branje števcev odpadnega črnila. Proizvajalci tiskalnikov vgrajujejo števce odpadnega črnila, ki se lahko prelijejo, kar povzroči, da tiskalnik preneha tiskati. Zato je ključnega pomena vedeti vrednosti števcev odpadnega črnila, saj lahko previsoka vrednost povzroči ustavitev tiskanja, kar lahko vodi v nedokončano delo.

Kako deluje WIC Reset Utility?


Preverjanje vrednosti števcev odpadnega črnila je enostavno izvesti z WIC Reset Utility, ki je brezplačno. Če števci niso preliti, lahko nadaljujete s tiskanjem. Če so ali so blizu polnosti, morate situacijo rešiti. Tehnično gledano, bi moral serviser Epsona rešiti to težavo, vendar pa je mogoče, da jo lahko rešite sami s ponastavitvijo tiskalnika in izbrisom števca porabljenega črnila.

Kako Ponastaviti Števce Odpadnega Črnila?


Če ste že preverili vrednosti števcev odpadnega črnila in so preliti ali blizu tega stanja, jih lahko ponastavite sami s pomočjo WIC Reset Utility. Video vadnica vam bo korak za korakom pokazala, kako to storiti.

Kje dobiti Reset Ključ?


Kot prikazano v videoposnetku, boste morali kupiti Reset Ključ za ponastavitev števcev odpadnega črnila. Ta ključ je namenjen eni ponastavitvi in je združljiv s številnimi modeli tiskalnikov.

Zahteve in Funkcije WIC Reset Utility


Orodje deluje na operacijskih sistemih Windows XP in Windows 7 ter na MAC OS 10.5 Intel in novejših različicah. Je brezplačno, podpira več jezikov, vključno s slovenščino, in ima različne funkcije, od branja in ponastavitve števcev odpadnega črnila do čiščenja tiskalne glave.

Zaključek


WIC Reset Utility je močno orodje za lastnike inkjet tiskalnikov, ki želijo spremljati in upravljati števce odpadnega črnila. Sledite navodilom, preverite združljivost s svojim modelom tiskalnika ter se prepričajte, da razumete funkcije, ki so na voljo za vaš model. Z brezplačnim WIC orodjem ostanite obveščeni o vrednostih števcev odpadnega črnila in preprečite morebitno ustavitev vašega tiskalnika.
Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)
Artikel žal nima priporočil :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni