Polnjenje/refil kartuše HP 303 XL Black (T6N04AE) ceneje

  • Artikel na zalogi
10,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Hewlett - Packard
  • Izdelek ima na ogled 4 slik.

Ponovno napolnite vaše HP 303XL kartuše pri Svet črnil - Kvaliteta, prihranek in ekologija v enem



V svetu tiskanja je kakovost in zanesljivost ključnega pomena, kar zagotavlja HP 303XL High Yield Black Original Ink Cartridge. Ta kartuša, znana po svoji visoki kapaciteti in približno 600-stranski izpisni zmogljivosti, je združljiva s tiskalniki HP Envy 7800 All-In-One in slovi po izjemni kakovosti tiska, ki zagotavlja žive barve, ostro besedilo in bogate črne odtenke.

Pri podjetju Svet črnil pa smo šli korak dlje. Razumemo, da so originalne kartuše lahko drage, zato ponujamo storitev polnjenja HP 303XL kartuš po več kot 70% nižji ceni. Naša specializirana tinta, izdelana brez škodljivih siloksanov, ne samo da ščiti in podaljšuje življenjsko dobo tiskalne glave, temveč zagotavlja tudi vrhunsko kakovost tiska z vsakim izpisom.

Ponosni smo na to, da naša tinta ni kitajska proizvodnja - vse je narejeno v Sloveniji, kar dodatno prispeva k lokalnemu gospodarstvu in zagotavlja visoko kakovost. Naše storitve so zasnovane s poudarkom na okoljski ozaveščenosti, saj ne le zmanjšujemo odpadke, temveč tudi omogočamo lažje recikliranje kartuš.

Zavedamo se, da je čas dragocen. Zato pri nas polnjenje kartuš traja le nekaj minut. Za stranke, ki niso iz Ljubljane, pa smo vzpostavili priročen sistem: imamo paketnik pred trgovino, kjer lahko kadarkoli pustite vaše prazne kartuše. V najkrajšem možnem času bodo napolnjene in pripravljene za uporabo. Tistim, ki živijo še dlje, pa nudimo sodelovanje s Pošto Slovenije za pošiljanje kartuš, ki jih bomo za vas hitro in učinkovito napolnili.

Pri Svet črnil stojimo za kakovostjo naših storitev. Ponujamo 100% garancijo na zadovoljstvo, saj verjamemo v kakovost našega črnila in storitve polnjenja. Prepričani smo, da boste z našim črnilom dosegli izjemne rezultate tiskanja, pri tem pa še prihranili in prispevali k boljšemu okolju.

Vabimo vas, da obiščete našo trgovino ali se obrnete na nas za več informacij. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam, ki so že izkusile prednosti naše storitve. Svet črnil - vaša prva izbira za kakovostno in okolju prijazno ponovno polnjenje kartuš.


Polnjenje in vakumiranje kartuše HP 650 Color


Kako pri nas polnimo kartuše

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni