Komplet za Podmazovanje ležajev in puš z aplikatorjem

  • Artikel na zalogi
7,00 €
  • Rubrika: Rezervni deli
  • Izdelek ima na ogled 13 slik.

Predstavitev Izdelka: Inovativni Komplet za Podmazovanje Svet črnil



Predstavitev


V Svet črnil prinašamo preboj v vzdrževanju opreme s svojim inovativnim kompletom za podmazovanje vodil in ležajev. Ta komplet, zasnovan za reševanje težav pri delu z rezalniki, kot sta Silhouette Cameo in Cricut, ter v inkjet in laserskih tiskalnikih, predstavlja idealno rešitev za vse, ki iščejo hitro in učinkovito vzdrževanje svoje opreme.

Značilnosti


Komplet se ponaša z enostavnostjo uporabe in omogoča dostop do težko dostopnih mest zahvaljujoč priloženim dolgim in kratkim aplikatorjem. S tem odpravlja potrebo po razstavljanju strojev za podmazovanje, kar pomeni velik prihranek časa in denarja. Izdelek je odporen na visoke temperature do 130°C, kar zagotavlja njegovo zanesljivost v zahtevnih pogojih.

V Sloveniji izdelana maščoba je okolju prijazna in nestrupena, kar poudarja našo zavezanost k najvišjim okoljskim standardom.

Koristi za Uporabnika


Komplet za podmazovanje Svet črnil zagotavlja, da vaši stroji delujejo zanesljivo in brezhibno. Z njim prihranite čas in denar, hkrati pa zagotovite daljšo življenjsko dobo vaše opreme. Naša stranka Maja iz Ljubljane pravi: Uporaba tega kompleta mi je spremenila način vzdrževanja moje opreme. Je hitro, učinkovito in enostavno!


Komplet za podmazovanje vodil in ležajev z aplikatorjem

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)
Artikel žal nima priporočil :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni