Polnjenje tonerja Canon CRG-067C (5101C002AA) (modra)

  • Artikel na zalogi
50,00 €
  • Kompatibilna kartuša
  • Rubrika: Kartuše
  • Kompatibilnost: Canon
  • Izdelek ima na ogled 7 slik.

Revolucija v Polnjenju Tonerjev


V podjetju Svet črnil smo z inovativnim pristopom preoblikovali tradicionalni proces polnjenja tonerjev, zagotavljamo profesionalno polnjenje Canon CRG-067C (modra) za več kot 1250 strani. Naše edinstvene metode, kot je mikrovibriranje, omogočajo, da se toner bolj učinkovito usede, kar pomeni, da ga lahko natresemo več kot v tovarni.


Kvaliteta, ki traja



  • - Obnovljene komponente: Vsaka komponenta je skrbno obnovljena, vključno z optičnim valjem, ki je premažen s posebnim premazom z nano delci za anti-scratch zaščito.

  • - Najvišja kakovost prahu: Uporabljamo prahove, vzgojene v vodi, z metodo postopne polimerizacije, nasprotje nižje cenovnih tonerjev, ki so pogosto grobo zmleti.


Prednosti Postopne Polimerizacije


Polimerizirani tonerji, zahvaljujoč svoji ovalni obliki delcev, zagotavljajo višjo resolucijo tiskanja. Ta tehnologija, poimenovana jet-telligence, izboljša kakovost tiska podobno kot pri inkjet tiskalnikih, in je kompatibilna z več Canon i-SENSYS tiskalniki.


Lokalna Kvaliteta in Prihranek


Izbira naših storitev pomeni podporo lokalnemu podjetju iz Ljubljane, ki zagotavlja ugodne, kakovostne rešitve. Naš pristop ne samo da prihrani denar, ampak tudi povečuje življenjsko dobo vaših tiskalniških komponent.


Izkušnje Strank


Eden izmed naših zadovoljnih strank je povedal: Po uporabi storitev Svet črnil se kakovost naših tiskovin močno izboljšala, prihranili smo na stroških, hkrati pa podprli lokalno podjetje.


Razmislek za Prihodnost


V času, ko so ekonomija in ekologija ključnega pomena, se poraja vprašanje: Ali lahko inovativne rešitve, kot je naša, prispevajo k bolj trajnostni prihodnosti in hkrati zagotavljajo finančne prihranke?


Zaključek


Z uporabo naprednih tehnologij in kvalitetnih materialov Svet črnil zagotavlja vrhunsko storitev polnjenja tonerjev, ki presega tovarniške standarde. Ponosni smo, da lahko ponudimo rešitev, ki je hkrati ekonomična in ekološka.


Toner je skladen s tiskalniki:


Canon i-SENSYS MF651Cw
Canon i-SENSYS MF657Cdw
Canon i-SENSYS LBP633Cdw
Canon i-SENSYS MF655Cdw
Canon i-SENSYS LBP631Cw


New OPC drum coating system in operation - accepting preorders


Polnjenje tonerja z mikrovibracijami


Nanjnovejši toner za HP M1420W postopek obnove

Artikel žal nima povezanih pogosto zastavljenih vprašanj :)

Lista kompatibilnosti žal ni na voljo.

Lista kompatibilnosti lahko vsebuje napake. Zato se pred nakupom pozanimajte še pri drugem viru informacij ali nas pokličite za potrditev. Za napake ne odgovarjamo!
Meni