Trgovina Moj profil Pogoji poslovanja Moja košarica
 
            Kuponi za popust Registracija Kje nas najdete Storitve Novice Kontakti             
išcite po kljucnih besedah
 
  Kartuše
  Rezalniki za papir
  Foto papirji
  Kompleti za polnjenje
  Dodatki
  Pisarniški material
  Oprema za sublimacijo
  Tiskalniki
  Specialne aplikacije
  Stroji za pakiranje
  Oprema in navodila za obnovo
  Reseterji in čipi
  Storitve
  Črnila in tonerji
  Rezervni deli
  Črnila za štampiljke
  Parkirne ovire
  Naravni kamen
  Tehtnice
  Aminokisline
  Elektronske komponente
  Televizije
  Mini bagri
  Arduino
  3D filamenti
9
UNICOAT premaz 1kg
UNICOAT premaz 1kg - Premaz, ki naredi katerikoli materjal receptiven za inkjet črnilo - zaradi posebnih, ultra majhnih delcev silicijevega dioksida (mineral, ki je zelo hidrofilen) postane ta materjal recetiven za inkjet črnilo do 2880 dpijev - kar pomeni, da zdaj lahko potiskamo katerikoli poseben materijal. Umetniški papirji, razne tkanine, kanvas, svila, razne folije, trši papirji, reliefni papirji, papriji s pearl pigmentom... skratka vse kar si lahko zamislite je možno premazati z UniCoatom. Ko se posuši se na površini naredi film, ki je prožen skupaj z materijalom, kar pomeni, da se ne more razslojiti zaradi posebnih lateksov, ki jih uporablja v formulaciji. Zato je primeren tudi za premazovanje tkanin saj se ne razsloji in ne razpoka. Kar je najvažnejše je, da barve dobijo prave odtenke - na sliki lahko vidite kako bolji izrazite so barve na površini, ki je premazana z Unicoatom. Druga najvažnejša lastnost pa je, da postane tisk na Unicoatu <b>vodoodporen</b>! Se pravi če potiskate tkanino in jo postavite na dež se črnilo me bo spralo! Ker vsebuje tudi velik delež antioksidanta bo tudi bledenje upočasnjeno! Tako ste lahko brez skrbi - slike ne bodo zbledele tako hitro kot ponavadi. Poleg vsega naštetega je finiš ko se premaz posuši svetleč - kar pomeni, da ima <b>glossy finiš</b>. Če želite vam bomo zraven naročila priložili valjček za premazovanje. Sušenje premaza je hitro, v nekaj minutah. Pospešite ga lahko s pištolo z vročim zrakom - dobite jo v bolje založenih prodajalnah z orodjem kot so Bauhaus, OBI ipd.
Povečana slika
41,00 €

Artikla žal ni na zalogi!
Premaz, ki naredi katerikoli materjal receptiven za inkjet črnilo - zaradi posebnih, ultra majhnih delcev silicijevega dioksida (mineral, ki je zelo hidrofilen) postane ta materjal recetiven za inkjet črnilo do 2880 dpijev - kar pomeni, da zdaj lahko potiskamo katerikoli poseben materijal. Umetniški papirji, razne tkanine, kanvas, svila, razne folije, trši papirji, reliefni papirji, papriji s pearl pigmentom... skratka vse kar si lahko zamislite je možno premazati z UniCoatom. Ko se posuši se na površini naredi film, ki je prožen skupaj z materijalom, kar pomeni, da se ne more razslojiti zaradi posebnih lateksov, ki jih uporablja v formulaciji. Zato je primeren tudi za premazovanje tkanin saj se ne razsloji in ne razpoka. Kar je najvažnejše je, da barve dobijo prave odtenke - na sliki lahko vidite kako bolji izrazite so barve na površini, ki je premazana z Unicoatom. Druga najvažnejša lastnost pa je, da postane tisk na Unicoatu vodoodporen! Se pravi če potiskate tkanino in jo postavite na dež se črnilo me bo spralo! Ker vsebuje tudi velik delež antioksidanta bo tudi bledenje upočasnjeno! Tako ste lahko brez skrbi - slike ne bodo zbledele tako hitro kot ponavadi. Poleg vsega naštetega je finiš ko se premaz posuši svetleč - kar pomeni, da ima glossy finiš. Če želite vam bomo zraven naročila priložili valjček za premazovanje. Sušenje premaza je hitro, v nekaj minutah. Pospešite ga lahko s pištolo z vročim zrakom - dobite jo v bolje založenih prodajalnah z orodjem kot so Bauhaus, OBI ipd.

Znamka:


Model:

NOVO:
Članki

70% znižana vrečka za večkratno uporabo
Vsi naročniki preko spletne strani imate sedaj možnost kupiti zložljivo vrečko za večkratno uporabo z logotipom SVET ČRNIL za smešno nizko ceno samo 0,45€
Izkoristite priložnost!

Novi cip reseter!
Naprava za resetiranje čipov na Canon PGI-525 in CLI-526 kartušah!

V košaro